رئیس کارگروه‌های تامین و تجهیز و ساماندهی نیروی انسانی ناحیه ۴ اصفهان:

پروژه مهر، گامی به سوی بهبود فضاهای آموزشی و بهسازی نیروی انسانی است

اصفهان (پانا) - رئیس کارگروه‌های تامین و تجهیز و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش ناحیه ۴ اصفهان گفت: پروژه مهر به عنوان تعریفی از سوی آموزش و پرورش برای ایجاد محیطی پویا و شاداب‌تر در مدارس اجرا می‌شود. در این پروژه، هفت کارگروه فعال داریم که دو مورد از آن‌ها به کمیته تامین و تجهیز فضاهای آموزشی و بهسازی و ساماندهی نیروی انسانی مربوط می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۸۶۶۸۲
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۶۰.۷۸M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۳:۴۷ دانلود فایل

حسین ایراندوست، رئیس کارگروه‌های تامین و تجهیز و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش ناحیه ۴ اصفهان در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «پروژه مهر به عنوان تعریفی از سوی آموزش و پرورش برای ایجاد محیطی پویا و شاداب‌تر در مدارس اجرا می‌شود. در این پروژه، هفت کارگروه فعال داریم که دو مورد از آن‌ها به کمیته تامین و تجهیز فضاهای آموزشی و بهسازی و ساماندهی نیروی انسانی مربوط می‌شود.»

وی افزود: «در کمیته تأمین و تجهیز به آماده‌سازی مدارس از نظر تجهیزات و نقاشی ساختمان‌ها پرداخته‌ایم. خوشبختانه، مدارس ما به زودی شروع به کار خواهند کرد. همچنین، طرح شهید عجمیان را داریم که با همکاری بسیج فرهنگیان، در انجام این پروژه به ما کمک می‌کند. با افتتاح چند مدرسه جدید و اضافه کردن آن‌ها به فضای آموزشی، ان‌شاءالله در راستای رعایت عدالت آموزشی گام برمی‌داریم.»

ایراندوست در ادامه به فرآیند نقل و انتقالات نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: «این فرآیند از هفدهم خردادماه تا هفدهم تیرماه ادامه داشت و همکاران متقاضی در سامانه ثبت‌نام کردند. ان‌شاءالله در کمیته نقل و انتقالات با درخواست همکاران موافقت و رسیدگی خواهد شد.»

خبرنگار : عسل قنبری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار