بزرگداشت حکیمان ادب پارسی در شهر گل و گلاب؛
شب شعر و موسیقی در باغ فین کاشان؛ یاد فردوسی و خیام گرامی داشته شد
کاشان (پانا) - در راستای گرامیداشت مفاخر ادبی ایران و پاسداشت زبان و ادب پارسی به مناسبت آغاز هفته میراث فرهنگی، ویژهبرنامه بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و حکیم عمر خیام و نکوداشت زبان و ادب پارسی با همکاری مشترک سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان در مجموعه جهانی باغ تاریخی فین برگزار شد.

این رویداد فرهنگی و هنری که با استقبال پرشور علاقهمندان و حضور جمعی از مسئولان و مدیران شهری برگزار شد با خوشامدگویی وحید مدرسزاده، مجری توانمند برنامه و قرائت اشعاری از فردوسی و خیام آغاز شد.
یکی از بخشهای ویژه این برنامه، اجرای شاهنامهخوانی توسط گروه چهار نفره از دختران نوجوان هنرمند کاشانی بود که با روایت و شعرهایی از فردوسی، چهرهای متفاوت از این حماسهسرای بزرگ را به نمایش گذاشتند.
در ادامه، پژوهشگر حوزه تاریخ ادبیات ایران و استاد دانشگاه، با نگاهی به اندیشه خیامی در شاهنامه سخن گفت و ضمن تصحیح انتسابهای نادرست به فردوسی، به معرفی اندیشه این شاعر در قیاس با خیام پرداخت و بر بنیاد اخلاقی استوار در شاهنامه فردوسی تاکید کرد.
محمد دهقانی در پایان سخنان خود، از برگزارکنندگان این مراسم قدردانی کرد و استقبال و احترام مردم کاشان به فرهنگ و ادب پارسی را ستودنی خواند.
اجرای موسیقی سنتی توسط گروه پروا به سرپرستی ابوالفضل گرامی، بخش دیگری از این برنامه بود و مصطفی جوادیمقدم، فعال فرهنگی، شاعر و رئیس اسبق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان نیز در این مراسم به شعرخوانی در مدح فردوسی پرداخت.
همچنین اجرای نقلی از شاهنامه توسط مرشد مسعود نوریفرد در شب اردیبهشتی باغ جهانی فین، اجرای مرشدخوانی گروه زورخانه ولی عصر (عج) و رونمایی از پرتره سیاه قلم فردوسی که توسط هنرمند احمدرضا کوساحلی خلق شده بود،از دیگر بخشهای این برنامه بود که با استقبال گسترده شرکتکنندگان روبرو شد
ارسال دیدگاه