استاندار زنجان:

کیفیت تولیدات آرد باید ملاک درجه‌بندی باشد

زنجان (پانا) - استاندار زنجان بر ضرورت توجه به کیفیت آرد تولیدی در استان اشاره کرد و گفت: باید درجه‌بندی ها و ارزیابی‌ها بر اساس کیفیت آرد تولید کارخانه‌ها انجام شود.

کد مطلب: ۹۸۸۱۱۸
لینک کوتاه کپی شد
کیفیت تولیدات آرد باید ملاک درجه‌بندی باشد

فتح‌الله حقیقی در پنجمین جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان استان زنجان، ایجاد رقابت برای تولید محصولات باکیفیت در استان را خواستار شد و تاکید کرد: عدالت واقعی با ایجاد رقابت واقعی میان تولیدکنندگان آرد برقرار می‌شود تا در این صورت، کارخانه‌هایی که کیفیتتولید بیشتری دارند از سهمیه بیشتری برخوردار شوند.
او تصریح کرد: میزان جلب رضایت مشتریان، رعایت شاخص‌های استاندارد در تولید آرد و ارتقاء کیفیت در ارزیابی‌ها و تعیین درجه کارخانه‌ها مورد توجه قرار گیرد.
مقام عالی استان ادامه داد: با افزایش میزان مکانیزه‌بودن دستگاه‌ها و ارتقاء سطح سیستم‌های مورد استفاده، می‌توان مشکلات بخش تولید آرد را مرتفع کرد و واحدها را به ریل تولید رقابتی بازگرداند.
استاندار زنجان بار دیگر تصریح کرد: پیش از تامین نیاز استان، هیچ گندمی از استان خارج نخواهد شد.
او در زمینه برخورد با تخلفات واحدهای تولیدی آرد نیز اظهار کرد: در این زمینه تنها با مدیران متخلف برخورد خواهد شد، به گونه‌ای که لطمه‌ای به اشتغال کارگران وارد نشود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار