پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در منطقه۱۹
تهران (پانا) - کارشناس سلامت و تندرستی آموزش و پرورش منطقه۱۹ تهران در گفتگو با پانا گفت: مدارس منطقه۱۹ در خصوص پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در آمادگی کامل است.

مریم کثیری، کارشناس سلامت و تندرستی آموزش و پرورش منطقه۱۹ تهران در گفتگو با پانا اظهار کرد: ارتقای سلامت عمومی و افزایش کیفیت زندگی مردم نیازمند آموزش، اطلاعرسانی و فرهنگسازی صحیح است که تقویت دانش و مهارتهای لازم برای پیشگیری از عوامل خطرزا و تشویق رفتارهای سلامت میتواند به معنی توسعه و کیفیت بهتر زندگی قلمداد شود .
کارشناس سلامت و تندرستی آموزش و پرورش منطقه ۱۹ تهران با تاکید بر ضرورت توجه مردم به رعایت موازین بهداشتی در منطقه برای پیشگیری از انتقال بیماریهای ویروسی گفت: رعایت بهداشت فردی مهمترین راه پیشگیری از ویروس کرونا است .
او در پایان افزود: آموزش های لازم به دانش آموزان در مدارس منطقه ۱۹ توصیه ها و نکات ایمنی و بهداشتی برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در حال اجرا است.
ارسال دیدگاه