به صدا درآمدن زنگ استکبارستیزی در مدارس اردبیل

اردبیل (پانا) - زنگ استکبارستیزی همزمان با یوم الله ۱۳ آبان با حضور دانش‌آموزان، فرهنگیان و مسئولان در مدارس اردبیل نواخته شد.

کد مطلب: ۱۶۲۹۸۰۲
لینک کوتاه کپی شد
به صدا درآمدن زنگ استکبارستیزی در مدارس اردبیل

همزمان با یوم‌الله سیزدهم آبان و در سراسر استان، مراسم نواختن «زنگ استکبارستیزی» در دبیرستان دخترانه فاطمه زهرا (س) ناحیه دو اردبیل با حضور مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، فرهنگیان و دانش‌آموزان برگزار شد.

سیداردشیر رشیدی‌آل‌هاشم، مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان اردبیل ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این مراسم ،سیزدهم آبان را نماد استکبارستیزی و روز ملی مبارزه با نظام سلطه خواند و بر لزوم تبیین اهمیت تاریخی این روز برای نسل جوان تأکید کرد.

وی ضمن تبیین سه رخدادمهم تاریخی مرتبط با ۱۳ آبان بویژه، تبعید حضرت  امام خمینی در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش‌آموزان و دانشجویان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۸، افزود: امسال گرامی‌داشت این روز در فضایی برگزار می‌شود که «انسجام و وحدت ملت ایران» در مقابل تجاوزات و توطئه‌های استکباری بار دیگر به‌ وضوح مشاهده شده است.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان اردبیل از ایستادگی ملت ایران در برابر «جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش از جمله آمریکا» سخن گفت و اعلام انزجار از آنچه جنایات علیه ملت‌ها خواند، مطرح کرد.

رشیدی آل هاشم با اشاره به  نقش دانش‌آموزان و معلمان در حفظ هوشمندی و بصیرت، گفت : وظیفه تاریخی دانش‌آموزان علاوه بر درس خواندن، حفظ اتحاد ملی، شناخت توطئه‌های فرهنگی و بهره‌گیری صحیح از فضاهای مجازی است.

 وی همچنین  بر لزوم تلاش جمعی برای پیشرفت و عزت کشور تأکید کرد.

گفتنی است در پایان مراسم ازتعدادی دانش آموزان برگزیده مسابقات فرهنگی و هنری تجلیل شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار