استاندار اردبیل :

هر فردی که به هر شکل ممکن در ساخت مدرسه نقش ایفا کرده، شایسته قدردانی است

اردبیل (پانا) - استاندار اردبیل گفت: هر فردی که به هر شکل چه از طریق کمک‌های مالی، تأمین مصالح یا حتی حضور و کار در محیط پروژه در ساخت مدرسه نقش ایفا کرده، شایسته تکریم و قدردانی است.

کد مطلب: ۱۵۹۴۲۸۱
لینک کوتاه کپی شد
هر فردی که به هر شکل ممکن در ساخت مدرسه نقش ایفا کرده، شایسته قدردانی است

مسعود امامی یگانه ، در جریان سفر به خلخال، ضمن بازید از روند ساخت مدرسه در حال احداث لمعه‌دشت این شهرستان در معیت سایر مسئولان استانی وشهرستانی به‌صورت عملی در بخشی از فعالیت‌های عمرانی مدرسه مشارکت کرده و همراه با عوامل اجرایی، بخشی از عملیات ساخت را انجام دادند.

وی در حاشیه این بازدید، با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری اجتماعی در آموزش و پرورش، تأکید کرد: هر فردی که به هر شکل چه از طریق کمک‌های مالی، تأمین مصالح یا حتی حضور و کار در محیط پروژه در ساخت مدرسه نقش ایفا کرده، شایسته تکریم و قدردانی است.

استاندار اردبیل افزود : باید نام این افراد به عنوان حامیان واقعی آموزش و توسعه عدالت آموزشی در ذهن جامعه زنده بماند.

سید اردشیر رشیدی آل هاشم ، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در حاشیه این بازدید با ابراز خرسندی از روند فعلی اجرای پروژه، اظهار کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته، همت مردم منطقه و حضور مستمر گروه‌های جهادی، امیدواریم در صورت تداوم این روند مطلوب، مدرسه لمعه‌دشت حداکثر ظرف چهار ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

منبع : آموزش وپرورش

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار