معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل:

مهارت‌آموزی یکی از ارکان اصلی آموزش است

اردبیل (پانا) - معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: مهارت‌آموزی به عنوان یکی از ارکان اصلی آموزش در کنار آموزش‌های نظری مورد توجه قرار گیرد.

کد مطلب: ۱۵۷۸۲۷۳
لینک کوتاه کپی شد
مهارت‌آموزی یکی از ارکان اصلی آموزش است

محمود مشکی در جلسه مهارت‌آموزی مدارس شاهد استان اردبیل ضمن محکومیت جنایت رژیم منحوس صهیونیستی، اظهار کرد: در مدارس شاهد، مهارت‌آموزی به عنوان یکی از ارکان اصلی آموزش در کنار آموزش‌های نظری مورد توجه قرار می‌گیرد و هدف از این مهارت‌آموزی، تربیت دانش‌آموزانی توانمند، کارآفرین و دارای مهارت‌های کاربردی برای ورود به بازار کار یا ادامه تحصیل در رشته‌های مرتبط با مهارت‌هایشان است.

وی افزود: برنامه‌های مهارت‌آموزی در مدارس شاهد در زمینه‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در رشته هایی مانند کامپیوتر، الکترونیک، مکانیک، خیاطی، صنایع دستی و غیره و آموزش‌های مهارتی مرتبط با رشته‌های تحصیلی همراه با برنامه های کار آموزی و ...  بوده است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان اردبیل مهارت‌آموزی در مدارس شاهد را یک فرآیند جامع و هدفمند بر شمرد وخاطر نشان کرد: به منظور ارتقای توانمندی‌های دانش‌آموزان و آمادگی آنها برای ورود به مراحل مختلف زندگی، لازم است برای کمک بیشتر به این عزیزان، طیفی از رشته های و مهارت ها را باتوجه به نیاز های نواحی و مناطق شناسایی و در اختیار مدیران مدارس شاهد استان قرار گیرد تا با توجه به امکانات و فضاهای آموزشی و نیروی انسانی موجود خود ، بهترین برنامه ریزی را داشته باشند.

در این جلسه رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز به تشریح اهداف و برنامه های اداره کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش وپرورش در خصوص مهارت آموزی در مدارس شاهد پرداخت و گفت: آموزش مهارت های مختلف در مدارس شاهد امری ضروری است و برای رسیدن به این هدف ،یک ساعت از فعالیت های مکمل به کلاس های مهارت آموزی در مدارس شاهد اختصاص می یابد، بنابراین لازم است کارشناسان ادارات نواحی و مناطق و همچنین مدیران مدارس ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوم شاهد استان با برنامه ریزی دقیق و نیازسنجی جامع و اصولی و با عنایت به این که چه مهارتی را می‌توانند به دانش‌آموزان آموزش دهند، نسبت به اجرای این مهارت آموزی در مدارس اهتمام ویژه داشته باشند.

محمد رضا جاهد تصریح کرد: آموزش مهارت آموزی با هدف یادگیری حداقل یک مهارت در طول سه سال تحصیلی، با کمک همکاران آموزش متوسطه انجام می گیرد تا دانش آموزان با کسب مهارت بتوانند در آزمون سازمان فنی و حرفه ای استان شرکت نموده و اقدام به دریافت گواهی  مهارتی نمایند.

وی افزود : علاوه بر این، مدارس شاهد ممکن است با همکاری سازمان‌ها و نهادهای مختلف، کارگاه‌ها و دوره‌های تخصصی دیگری را نیز برای دانش‌آموزان برگزار کنند. این برنامه‌ها می‌توانند به دانش‌آموزان در کسب مهارت‌های تخصصی و مورد نیاز بازار کار، کمک کنند.

منبع : آموزش وپرورش

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار