وزیر ارتباطات ۱۱۲ طرح را در حوزه فاوای سمنان افتتاح کرد

تهران (پانا) - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیینی به طور همزمان ۱۱۲ طرح در تمام زیرحوزه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان را با مجموع سرمایه‌گذاری ۲۴ هزار و ۱۳۶ میلیارد ریال افتتاح کرد.

کد مطلب: ۱۷۴۵۳۰۴
لینک کوتاه کپی شد
وزیر ارتباطات ۱۱۲ طرح را در حوزه فاوای سمنان افتتاح کرد

سیدستار هاشمی روز پنجشنبه، در سفر یک‌روزه به سمنان، در نشست شورای اداری استان به طور همزمان ۱۱۲ طرح حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان را با مجموع سرمایه‌گذاری ۲۴ هزار و ۱۳۶ میلیارد ریال افتتاح کرد.

این طرح‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، گسترش فیبر نوری، ارتقای شبکه تلفن همراه و افزایش دسترسی مناطق شهری و روستایی به خدمات ارتباطی اجرا شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سمنان درباره طرح‌های افتتاحی به خبرنگار ایرنا، گفت: از مجموع طرح‌های آماده افتتاح، ۲۱ طرح در حوزه توسعه ارتباطات روستایی با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۶۶۹ میلیارد ریال، بخش قابل توجهی از طرح‌های ارتباطی استان را به خود اختصاص داده است.

علیرضا نعیمی صدیق افزود: در این بخش، یک طرح با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال برای برقراری ارتباط و اینترنت پهن‌باند در زیست‌کره توران (پارک ملی کویر) در ایستگاه یوزپلنگ آسیایی، یک طرح با اعتبار ۴۸۰ میلیارد ریال برای توسعه فیبر نوری در قالب پروژه توسعه ارتباطات روستایی (تار) در سطح استان به متراژ ۸۰ کیلومتر و ۱۹ طرح با اعتبار یک هزار و ۳۹ میلیارد ریال برای تامین ارتباط و اینترنت ۲۱ روستا از طریق راه‌اندازی ۱۵ ایستگاه تلفن همراه روستایی و ارتقای فناوری چهار ایستگاه تلفن همراه اجرا شده است.

وی ادامه داد: بخش ارتباطات سیار سمنان نیز ۱۶ طرح با مجموع اعتبار ۷۲۵ میلیارد ریال شامل راه‌اندازی یک ایستگاه تلفن همراه نسل پنجم با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال و ۱۵ طرح برای راه‌اندازی، ارتقای فناوری و تعویض دکل ۱۵ ایستگاه تلفن همراه شهری در استان از محل اعتبارات کارور با اعتبار ۶۳۵ میلیارد ریال را به بهره‌برداری می‌رساند.

وی بیان کرد: شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل نیز ۱۵ طرح با اعتبار چهار هزار و ۲۷۴ میلیارد ریال دارد که شامل ۲ طرح توسعه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها(FTTX) در شهر شاهرود و بسطام با اعتبار سه‌هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال، ۱۲ طرح راه‌اندازی، ارتقای فناوری و تعویض دکل ۱۲ ایستگاه تلفن همراه شهری در استان از محل اعتبارات کارور با اعتبار ۵۰۴ میلیارد ریال و یک طرح راه‌اندازی ایستگاه تلفن همراه نسل پنجم با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سمنان اضافه کرد: شرکت خدمات ارتباطی رایتل نیز ۱۶ طرح با اعتبار ۴۸۰ میلیارد ریال برای ارتقای فناوری ۱۶ ایستگاه تلفن همراه نسل سوم به نسل چهارم از محل اعتبارات کارور اجرا کرد.

توسعه فیبرنوری در ۶ شهر استان

وی گفت: شرکت آسیاتک نیز ۶ طرح با اعتبار ۱۵ هزار و ۸۳۵ میلیارد ریال برای توسعه فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها(FTTX) در ۶ شهر استان شامل سمنان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار، میامی، و دامغان اجرا کرده است.

نعیمی صدیق افزود: پست بانک استان نیز سه طرح با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال برای راه‌اندازی و تجهیز سه باجه بانکی روستایی و یک باجه شهرک صنعتی سمنان در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: مخابرات سمنان نیز ۳۲ طرح با مجموع اعتبار ۶۳۳ میلیارد ریال را در استان به بهره‌برداری می‌رساند که شامل توسعه فیبرنوری، توسعه سیستم‌های انتقال، توسعه سوئیچ، توسعه دیتا، توسعه ساختمان، پاور و تاسیسات است.

اجرای سه طرح توسعه زیرساخت‌های ارتباطی

وی گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت نیز سه طرح با اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال اجرا کرد که شامل خرید تجهیزات و خدمات فاز ۲ توسعه شبکه IP ملی، فاز سوم توسعه و ارتقای پایداری شبکه انتقال با استفاده از توانمندی داخل و به‌روزرسانی شبکه سوئیچینگ بین‌شهری و بین‌الملل با خرید تجهیزات و خدمات است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سمنان تاکید کرد: مجموع این طرح‌ها ۱۱۲ طرح در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است که برای اجرای آنها ۲۴ هزار و ۱۳۶ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار