مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران:

نیروی انسانی مهم ترین ابزار در تحول جامعه است

همایش استانی تبیین شیوه نامه هدایت تحصیلی با حضور معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، مدیران و اعضای ستاد اجرایی هدایت تحصیلی مناطق ۲۱ گانه شهرستان های استان تهران در اردوگاه شهید منتظری شهریار برگزار شد.

کد مطلب: ۶۱۳۹۶۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پاناشهرستانهای تهران، عبدالرضا فولادوند، مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، صبح امروز در همایش استانی تبیین شیوه نامۀ هدایت تحصیلی با اشاره به این امر که در اواخر قرن ۱۷ میلادی نظام برده داری به یک صنعت در جهان مبدل شده بود، گفت: با تغییراتی که در صنعت حمل و نقل و کشتیرانی صورت گرفت، کم کم انسان های به سمت منابع فسیلی روی آوردند.

وی در ادامه شکل گیری استعمار نو را در راستای به دست گرفتن قدرت انرژی دانسته و افزود: بی شک استعمارگران در سر تا سر جهان موفقیت هایی را به دست آوردند، اما در قرن جدید آن کشوری دارای منابع قدرت است که بتواند نیروی انسانی کارآمد را در اختیار داشته باشد و نیروی انسانی مهم ترین ابزار در تحول جامعه است.

فولادوند، مدیریت و مهندسی نیروی انسانی و توانمند کردن آن ها در عرصه های جدید علم و تکنولوژی را از وظایف مهم دولت ها دانسته و ادامه داد: هدایت تحصیلی در میان دانش آموزان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در حقیقت مهم ترین رویداد زندگی یک دانش آموز است.

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در بخشی دیگر از سخنان خود، تکیه بر مفاهیم مقام مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که در شعار سال نهفته ، اظهار داشت: شعار امسال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» باید مورد تأکید تمامی دستگاه های دست اندرکار قرار گیرد.

این مقام مسئول، هدایت تحصیلی را دارای جایگاهی بسیار ویژه و خاص دانسته و در ادامه ضمن تأکید بر این امر که انتخاب رشته یکی از مهم ترین رویدادهای زندگی یک دانش آموز است، تصریح کرد: هدایت تحصیلی می بایست با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی صورت پذیرد.

فولادوند هدایت تحصیلی را فرآیندی زمان بندی شده دانسته که یک شبه به نتیجه نمی رسد و بر همین اساس، تأکید کرد: هدایت تحصیلی می بیاست با برنامه و فرآیندهای زمان بندی شده و تلاش مستمر و جدیت پیگیری شود.

وی در ادامه با اشاره به این امر که طبیعی است که یک کار بزرگ، مسلماً مشکلات و چالش هایی را در آغاز راه همراه خود دارد، یادآور شد: هرگز نباید منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیح داد و این امر به دور از تقوی و انصاف است که تخریب دستاوردهای بزرگ دولت پرداخت.

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، در بخشی دیگر از سخنان خود، با اشاره به این امر که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید شده ،که صدا و سیما باید نقش کلیدی و محوری خود را ایفا کند و در تبیین و تشریح هدایت تحصیلی و شغلی دانش آموزان گام های جدی بردارد، گفت: رشته های مختلف تحصیلی می بایست با برنامه ریزی های مدون در صدا و سیما به اولیای دانش آموزان معرفی گردد و همچنین برنامه های ملی در این زمینه باید از صدا و سیما پخش شود تا اولیای دانش آموزان از آگاهی و دانش بیشتری برخوردار شوند.

این مقام مسئول ضمن تأکید بر جایگاه حساس و سازندۀ اولیای دانش آموزان در آگاهی بخشی در جهت انتخاب رشته و هدایت شغلی و تحصیلی اولیا برای دانش آموزان، افزود: باید از پتانسیل اولیای دانش آموزان در جهت پیشبرد سیاست های آموزش و پرورش استفاده کرد.

فولادوند ساماندهی نیروی انسانی را از اصلی ترین کارهای یش روی آموزش و پرورش دانسته که می بایست توجه ویژه ای به آن صورت پذیرد و بر همین اساس، ادامه داد: امسال ساماندهی نیروی انسانی به استان ها تفویض شده است و بر همین اساس می بایست نیروی انسانی مورد نیاز استان خود را تأمین کنیم.

وی توسعۀ مشارکت های مردمی را از دیگر اولویت های مهم آموزش و پرورش برشمرده و با تأکید بر این امر که معنای توسعۀ مشارکت های مردمی در آموزش پرورش هرگز پول گرفتن از اولیای دانش آموزان نیست، اظهار داشت: باید این فرهنگ غلط هر چه سریع تر از اذهان مردم پاک شود.

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، ضمن تأکید بر اهمیت و ضرورت بهره گیری از ظرفیت های خوب اولیای دانش آموزان در راستای پیشبرد اهداف معنوی آموزش و پرورش، تصریح کرد: مربیان مدارس به لحاظ علمی می بایست توانمند گردند و هرگز نباید فراموش کنیم که تحول واقعی از سوی مدرسه شکل می گیرد و این امر جز با تحول صحیح در مدیریت امکان پذیر نیست.

فولادوند، عملیاتی کردن بودجه را از دیگر اولویت های مهم آموزش و پرورش دانسته که باید مرود توجه قرار گرفته و در این حوزه اقدام شود و تأکید کرد: مدیر مدرسه مسئول رصد فرآیندهای آموزشی و پرورشی است و باید از قرار دادن کارهای اضافه و بخشنامه های غیر آموزشی و غیر ضروری بر دوش آنها خود داری نمود.

این مقام مسئول با تأکید بر این که هرگز نباید از تشریح عملکرد دولت بیم داشت، یادآور شد: مأموریت معلمی خود را در همه جا به کار می گریم و آرامش موجود در کشور را برای همه بازگو می کنیم.

وی در پایان، ضمن تأکید بر این امر که معلمین هرگز نباید وظیفۀ روشنگری خود را فراموش کنند، تأکید کرد: معلمین سفیر روشنگری هستند و می بایست مردم را به حضور گسترده در انتخابات ترویج کنند.

/خبرنگار: امین کردبچه چنگی/

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار