مدیر آموزش و پرورش شهرستان نطنز گفت:
دانش آموزان با علاقه رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند
جلسه کمیته برنامه ریزی هدایت تحصیلی با حضور مدیر آموزش و پرورش شهرستان و اعضای این کمیته با موضوع هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم شهرستان و بحث و تبادل نظر پیرامون چگونگی برگزاری آزمون های رغبت و توانایی برگزار گردید
به گزارش خبرنگار پانا نطنز، جلسه کمیته برنامه ریزی هدایت تحصیلی با حضور مدیر آموزش و پرورش شهرستان و اعضای این کمیته با موضوع هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم شهرستان و بحث و تبادل نظر پیرامون چگونگی برگزاری آزمون های رغبت و توانایی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه محمودی ضمن تأکید بر برنامه ریزی خوب برای هدایت تحصیلی دانش آموزان گفت: باید با حساسیت به این موضوع بپردازیم و دانش آموزان را طوری توجیه کنیم که با توجه به علاقه و استعدادی که دارند به سمت رشته مورد نظر هدایت شوند.
ایشان هدايت تحصيلي را يكي از نيازهاي دانش آموزان بيان كرد و تاكيد داشت: سعی شود بر اساس احساسات و هيجانات زودگذر در انتخاب رشته تصمیم گیری نشود و استعداد، علاقه و توانايي و نياز جامعه را در تصميم گيري خود دخالت دهيم.
وي با بيان اينكه بهترين موضوع برگزاری جلسات مشاوره و آموزش خانواده براي دانش آموزان پايه نهم، هدايت تحصيلي است تصريح داشت: انتخاب رشته، سرنوشت زندگي آينده فرزندانمان را ترسيم مي كند و بايد در نظر داشت كه عدم اطلاعات صحيح شغلي، يكي از چالشهاي هدايت تحصيلي بشمار مي رود.
در ادامه حسینی معاون پرورشی توضیحاتی درباره تغییرات به وجود آمده در نمون برگ های هدایت تحصیلی ارائه داد و گفت: با توجه به این تغییرات و لحاظ شدن سیستم همگام، تسلط مدیران و مشاوران الزامی است.
در پایان جلسه بحث و تبادل نظر جهت چگونگی برگزاری آزمون های توانایی و رغبت برای دانش آموزان پایه نهم با توجه به تعداد زیاد آنها صورت گرفت.
ارسال دیدگاه