کاکائو سیاه سرفه های حاد و مزمن را کاهش می دهد
خبرگزاری پانا: دانشمندان معتقدند، مصرف کاکائو و شکلات سیاه موجب کاهش سرفه های حاد و مزمن می شود.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از خبرگزاری فرانسه، محققان مرکز ملی سلامت در بریتانیا بیش از 300 نفر را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند، مصرف منظم کاکائو موجب کاهش سرفه های حاد و مزمن در بیماران می شود.
دانشمندان تأکید کردند، در این آزمایش 60 درصد از بیماران با مصرف دو بار کاکائو در روز و در طول چهارده روز به میزان 60 درصد از سرفه های حاد و مزمن آنها کاسته شد.
این تحقیقات نشان داده است، شکلات سیاه حاوی مقادیر زیادی ترموبین، آنتی اکسیدان و فلاوونوئیدها هستند که اغلب از ابتلا بیماری هایی چون بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد.
محققان خاطرنشان کردند، ترموبین موجود در کاکائو از شدت سرفه های شدید می کاهد.
ارسال دیدگاه