شهردار تهران:

تهران برای تشییع تاریخی آماده می‌شود؛ همه ظرفیت‌ها بسیج شده‌اند

تهران (پانا) - شهردار تهران از آمادگی کامل پایتخت برای برگزاری باشکوه مراسم بدرقه رهبر شهید خبر داد و تأکید کرد: برگزاری این مراسم کاملاً مردمی است و همه دستگاه‌ها برای میزبانی از حضور گسترده ملت بسیج شده‌اند.

کد مطلب: ۱۷۱۳۵۶۵
لینک کوتاه کپی شد
تهران برای تشییع تاریخی آماده می‌شود؛ همه ظرفیت‌ها بسیج شده‌اند

علیرضا زاکانی، علیرضا زاکانی با اشاره به نزدیک شدن مراسم تشییع پیکر «رهبر شهید» گفت: تهران در حال آماده‌سازی برای برگزاری آیین بدرقه و تشییع این مراسم است.

وی با استناد به آمار ارائه‌شده از سوی دستگاه‌های اجرایی درباره میزان حضور مردم افزود: بر اساس این گزارش‌ها، حجم جمعیت به‌گونه‌ای است که یک دستگاه به‌تنهایی قادر به مدیریت چنین مراسمی نیست.

شهردار تهران مهم‌ترین مسئله در نظرسنجی‌ها را موضوع اسکان و پذیرایی عنوان کرد و گفت: تمام ظرفیت‌ها برای مدیریت این بخش بسیج شده است و حتی مواکب و خانواده‌ها نیز در این زمینه مشارکت دارند.

زاکانی با تأکید بر مردمی بودن این رویداد ادامه داد: اجرای مراسم به‌طور کامل مردمی است و مردم نقش اصلی و مکمل در برگزاری آن دارند و مدیریت شهری نیز تلاش کرده زمینه مشارکت حداکثری را فراهم کند.

وی افزود: ستون اصلی این مراسم حمل‌ونقل عمومی است و در همین راستا همه ظرفیت‌ها به‌کار گرفته شده و نقاط ضعف احتمالی نیز تقویت شده تا کمبودی در خدمات‌رسانی احساس نشود. همچنین تدابیر لازم برای مدیریت ورود و خروج جمعیت اندیشیده شده است.

به گفته زاکانی، این برنامه‌ریزی‌ها برای دو روز برگزاری مراسم تشییع انجام شده و تمام مجموعه شهرداری تهران در این مأموریت درگیر است و تلاش می‌شود این رویداد به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

شهردار تهران همچنین بر ضرورت هماهنگی برای برگزاری مراسم در سایر شهرهای مقدس تأکید کرد و گفت: نباید از مراسم تشییع در قم و مشهد غافل شد و باید از همه ظرفیت‌ها برای برگزاری باشکوه این مراسم در این شهرها استفاده شود.

زاکانی با اشاره به بی‌سابقه بودن حضور مردم در این رویداد خاطرنشان کرد: تهران تاکنون چنین حضور گسترده‌ای را تجربه نکرده و لازم است همه دستگاه‌ها و مردم در کنار هم برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم مشارکت کنند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار