رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در گفت‌وگو با پانا خبر داد

تدوین برنامه‌های پیشگیرانه تابستانی برای جبران خلأهای آموزشی و اجتماعی

تهران (پانا)‌ - رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با تأکید بر ضرورت مداخله زودهنگام در دوران مدرسه گفت: نظام مراقبت از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان وارد فاز مقابله هوشمندانه شده و با پیش‌بینی ردیف مستقل در شورای اجتماعی کشور، برنامه‌های جبرانی برای تابستان نیز در دستور کار قرار گرفته است.

کد مطلب: ۱۷۱۰۳۲۲
لینک کوتاه کپی شد
تدوین برنامه‌های پیشگیرانه تابستانی برای جبران خلأهای آموزشی و اجتماعی

سید محمد بطحایی، در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اهمیت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سنین مدرسه اظهار کرد: «مقابله مؤثر با آسیب‌های اجتماعی باید از دوران نوجوانی و محیط مدرسه آغاز شود، چراکه شکل‌گیری بسیاری از ناهنجاری‌ها در همین دوره اتفاق می‌افتد.»

وی افزود: «نظام مراقبت از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان اکنون وارد مرحله «مقابله هوشمندانه» شده است؛ به این معنا که تمرکز ما بر شناسایی زودهنگام، مداخله هدفمند و اقدامات پیشگیرانه علمی است.»

بطحایی با بیان اینکه در سال گذشته موضوع آسیب‌های اجتماعی به صورت مستقل در کارگروه مربوطه در شورای اجتماعی کشور دیده شده است، گفت: «خوشبختانه با همراهی سازمان برنامه و بودجه، ردیف مستقلی برای این حوزه پیش‌بینی شده و اقدامات اجرایی در حال پیگیری است.»

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور یکی از چالش‌های جدی را اختلال در فرآیندهای آموزشی و ارتباطی مدارس عنوان کرد و توضیح داد: «متأسفانه در مقاطعی ارتباط مدرسه با دانش‌آموزان دچار گسست شد و همین موضوع روند اجرای برنامه‌های پیشگیرانه را با مشکل مواجه کرد. به عنوان یک معلم می‌گویم که وقتی ارتباط مستمر مدرسه با دانش‌آموز قطع شود، نظام تربیتی آسیب می‌بیند.»

وی با اشاره به وقایع و شرایط خاص اخیر که موجب اخلال در روند آموزشی شد، تصریح کرد: «برخی اتفاقات، از جمله شرایط بحرانی اخیر، اجرای کامل برنامه‌ها را با اختلال روبه‌رو کرد؛ اما تلاش شده با طراحی برنامه‌های جبرانی، بخشی از عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.»

بطحایی از تدوین برنامه‌های ویژه برای تابستان خبر داد و گفت: «گزارش‌هایی که دریافت کرده‌ایم نشان می‌دهد برای ایام تابستان نیز برنامه‌های پیشگیرانه و حمایتی پیش‌بینی شده تا بتوانیم بخشی از خلأهای ایجادشده را جبران کنیم.»

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: «هدف ما شناسایی نقاط ضعف و تقویت نظام مراقبت اجتماعی در مدارس است تا بتوانیم با رویکردی علمی، منسجم و آینده‌نگر از بروز آسیب‌های اجتماعی در نسل جوان جلوگیری کنیم.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار