رئیس سازمان سنجش آموزش کشور:

سالانه ۱۲ هزار دانشجوی دکتری در دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم پذیرفته می‌شوند

۶ درس پایه یازدهم ۲۰ درصد تاثیر قطعی در آزمون سراسری ۱۴۰۵ خواهد داشت

تهران (پانا) - رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: سالانه نزدیک به ۱۲ هزار دانشجوی دکتری در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همین حدود نیز در دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته می‌شوند.

کد مطلب: ۱۶۶۵۸۰۱
لینک کوتاه کپی شد
سالانه ۱۲ هزار دانشجوی دکتری در دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم پذیرفته می‌شوند

رضا محمدی، امروز در حاشیه بازدید از آزمون تخصصی دکتری ۱۴۰۴ در حوزه امتحانی دانشگاه علامه طباطبایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ظرفیت آزمون دکتری در دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم حدود ۱۵ هزار نفر است.

وی با اشاره به اینکه سالانه به طور معمول حدود ۱۲ هزار دانشجوی دکتری در دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم و همین تعداد نیز در دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته می‌شوند، گفت: البته دفترچه هنوز بسته نشده، اما ظرفیت ما در آزمون دکتری حدود ۱۵ هزار نفر است.

محمدی در خصوص سن داوطلبان دکتری نیز بیان‌ کرد: به طور معمول سن داوطلبان دوره دکتری لحاظ نمی‌شود؛ چرا که اختلاف سنی زیادی وجود دارد. افرادی در این آزمون شرکت می‌کنند که ممکن است چندین دوره فوق لیسانس داشته باشند و سن آن‌ها به ۶۰ یا ۷۰ سال برسد. همچنین داوطلبانی که بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد یا دانشجوی سال آخر هستند نیز در آزمون شرکت می‌کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه درباره کنکور سراسری ۱۴۰۵ نیز با بیان اینکه این آزمون نیز متناسب با کنکور سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود، افزود: همه تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون سراسری اندیشیده شده و شبکه ملی اجرا و حفاظت آزمون نیز راه اندازی شده است.

محمدی در پاسخ به این پرسش که آخرین تغییرات کنکور ۱۴۰۵ نسبت به سال ۱۴۰۴ چیست، اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ۶ درس پایه یازدهم ۲۰ درصد تاثیر قطعی در آزمون خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مدیریت استانی برگزاری آزمون سراسری هم راه‌اندازی شده و اختیار انتخاب بهترین حوزه‌های امتحانی و منابع انسانی به استان‌ها واگذار شده است، ادامه‌داد: صلاحیت حرفه‌ای عوامل اجرایی آزمون سنجش شده است و امیدواریم آزمون به بهترین نحو ممکن برگزار شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار