استقرار ۱۰۰۳ مرکز امدادی ‌در مسیرهای راهپیمایی ۲۲ بهمن/ آماده‌باش ۷۳۳۳ نیروی هلال‌احمر

تهران (پانا) - معاون عملیات سازمان امداد و نجات معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از پوشش امدادی راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن با مشارکت بیش از هفت هزار نیروی امدادی و عملیاتی این جمعیت خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۶۴۰۱۴
لینک کوتاه کپی شد
استقرار ۱۰۰۳ مرکز امدادی ‌در مسیرهای راهپیمایی ۲۲ بهمن/ آماده‌باش ۷۳۳۳ نیروی هلال‌احمر

‌محمدحسین کبادی با اشاره به توان عملیاتی هلال احمر برای پوشش امدادی مراسم باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن، افزود: برای اجرای طرح در مجموع ۱۰۰۳ پست و مرکز عملیاتی برای ارائه خدمات امدادی در مسیرهای برگزاری راهپیمایی پیش‌بینی شده است.

به گفته وی، این مراکز شامل ۳۴۳ پست در مسیر راهپیمایی، ۵۲۵ شعبه، ۳۶ تیم واکنش سریع، ۳۱ تیم توانا، ۳۶ مرکز آنست و ۳۲ مرکز پشتیبانی و مرکز عملیات اضطراری (EOC) است.

کبادی با بیان اینکه ۷۳۳۳ نیروی عملیاتی هلال احمر نیز در این پوشش امدادی مشارکت دارند، افزود: برای پشتیبانی لجستیکی این عملیات، ۱۲۵۰ دستگاه انواع تجهیزات و خودروهای امدادی به‌کارگیری شده است.

به گفته معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، این تجهیزات شامل ۳۹۱ دستگاه آمبولانس، ۱۱۶ خودروی نجات، ۵ دستگاه اتوبوس‌آمبولانس، ۶۷ دستگاه موتورلانس، ۱۳ دستگاه خودروی ارتباطات، ۶۴۷ خودروی عملیاتی و ۱۱ فروند بالگرد است که در مسیرها و مراکز تعیین‌شده مستقر می‌شوند.

وی تأکید کرد: جمعیت هلال احمر با آمادگی کامل و به‌کارگیری حداکثری ظرفیت‌های انسانی و لجستیکی، تأمین ایمنی و ارائه خدمات امدادی به شرکت‌کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را بر عهده دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار