معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران:
حکمرانی اسلامی بر انسان و جایگاه انسان متکی است
تهران (پانا) - نشست «حکمرانی شهری از منظر نهج البلاغه» با حضور لطف الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران؛ غلامرضا خواجه سروی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی و سردار حسین ظریف منش، مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر و به دبیری امید افخمی، پژوهشگر مطالعات حکمرانی برگزار شد.
فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران با تبریک دهه فجر گفت: حضرت علی (ع) الگوی جهان بشریت است و شناخت او و خط مشی این حضرت یک ضرورت به شمار می رود؛ چرا که تفکر مارکسیست به تاریخ پیوسته و تفکر لیبرالی هم با توجه به اتفاقاتی که اخیرا در آن جزیره فساد رخ داده، نشان می دهد که چه تفکری است و قطعا تبیین دیدگاه اسلامی از طریق نهج البلاغه بسیار اهمیت دارد.
وی اظهار داشت: در حکمرانی، اولین مولفه مدیر بحث مبانی و اعتقادات است، دومین مسئله هم آن است که نظام جهان بینی اش چگونه بوده و در نهایت خروجی تصمیمات مدیر چه خواهد بود، مسئله مهم دیگر اینکه نهج البلاغه به همه این مسائل پرداخته است.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران افزود: حکمرانی دو رکن اساسی دارد که اولین آن قوانین و مقررات است که در این حوزه هم فقط خداوند صلاحیت دارد که قوانین وضع کند چرا که انسان این کار را نسبی انجام می دهد و حق خداوند نیز از دو طریق قانون گذاری و تعیین حاکم محقق می شود که در زمان غیب هم ولی فقیه حق حاکمیت دارد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری گفت: تاکید دیگر حضرت علی (ع) این است که در جامعه اسلامی تنفس مومن هم به معنی رشد است. همچنین رهبر انقلاب نیز می گوید اگر کسی در جامعه اسلامی تنفس کند حتی اگر خطایی هم داشته باشد، در نهایت رشد می کند اما اگر فردی در جامعه کافر باشد حتی اگر انسان خوبی هم باشد آن جامعه باعث رشد او نمی شود.
وی گفت: همه ائمه اطهار دنبال تاسیس حکومت اسلامی بودند و مهمترین دغدغه حضرت علی (ع) نیز اجرای احکام اسلامی بوده است. شاید بد نباشد به این مسئله توجه کرد که امروز در اقتصاد ما اخلاق کمرنگ شده که شاهد چنین شرایطی هستیم.
ارسال دیدگاه