هشدار زرد رنگ هواشناسی درباره افزایش ارتفاع موج در جنوب کشور

تهران (پانا) - سازمان هواشناسی با صدور هشداری از افزایش وزش باد و ارتفاع امواج دریا خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۶۱۲۰۶
لینک کوتاه کپی شد
هشدار زرد رنگ هواشناسی درباره افزایش ارتفاع موج در جنوب کشور

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد و ارتفاع امواج دریا طی پنج‌شنبه (۱۶ بهمن) در سواحل جنوبی خبر داد. براساس این هشدار، افزایش سرعت وزش باد در محدوده ۲۲-۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱/۵ متر (گاهی بیش از آن) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و نواحی جنوبی بوشهر، در خلیج‌فارس و تنگه هرمز و دریای عمان پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی، صدمه به ماهیان در قفس، آسیب به قایق‌های کوچک تفریحی و مسافری، آسیب به شناورهای سبک، اختلال در تردد شناورها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی وجود دارد.

سازمان هواشناسی به منظور پیشگیری از آسیب‌های احتمالی، ممانعت از شنا، محدود کردن تردد قایق‌های سبک و تفریحی، ورود و خروج کشتی‌ها به بندر با احتیاط، احتیاط در تردد کشتی‌های تجاری، محدود کردن فعالیت‌های شیلاتی و فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل و اتخاذ تمهیدات لازم از سوی کلیه فعالان دریایی را توصیه می‌کند. 

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار