رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران:
قوه قضاییه هزینه اتوبوسهای تخریب شده را از اغتشاشگران بگیرد
تهران (پانا) - رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: قوه قضاییه هزینه اتوبوسهای تخریب شده را از اغتشاشگران بگیرد.
سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و نود و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اتوبوسهای خدمت رسان در خطوط بی آرتی توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شدند، اظهار کرد: بنده دیشب از این خطوط استفاده کردم و دیدم که مردم در تنگنا هستند؛ البته شهرداری در حال واردات اتوبوس و حل این مشکل است اما چنین اتفاقاتی چنین نتایجی را هم به دنبال دارد.
وی افزود: روند ترخیص اتوبوس های جدید باید با کمک دولت، گمرک و شهرداری تسریع شود؛ البته این اتوبوس ها جایگزین نمی شود و اتوبوس هایی که سوختند رسماً از دست رفتند. باید هزینه های این اتوبوس ها از اغتشاشگران و عاملان آنها گرفته شود.
علوی با بیان اینکه نباید بگویند اتوبوس و بانک آتش بزنید و وقتی کار تمام شد افراد بروند و به زندگی خود بپردازند، یادآور شد: قوه قضاییه این هزینه ها را از عاملان داخلی اخذ کند و این هزینه ها صرفاً جهت جایگزینی اتوبوس ها صرف شود.
رئیس شورای شهر تهران گفت: هم اتوبوس نیست که مردم سوار شوند و وقت آن ها تلف می شود و هم پول آن باید از جیب آنها پرداخت شود. ۳۵ دستگاه اتوبوس دو کابین به گمرک رسید که تعدادی از آن ها ترخیص شده و به سمت تهران در حرکت است.
ارسال دیدگاه