رئیس پلیس راهور تهران اعلام کرد؛

اعمال قانون بیش از ۷ میلیون فقره تخلف ساکن از ابتدای سال تاکنون در تهران

بیش از ۶۱۰ هزار فقره تخلف رانندگی در نیمه اول آذر ماه ثبت شد

تهران (پانا) - رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از اجرای طرح ویژه برخورد با تخلفات ساکن خبر داد و اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷ میلیون فقره اعمال قانون در این حوزه ثبت شده است و تنها در نیمه نخست آذرماه نیز بیش از ۶۱۰ هزار فقره تخلف شناسایی و‌ برخورد قانونی صورت گرفته است.

کد مطلب: ۱۶۴۴۳۷۷
لینک کوتاه کپی شد
اعمال قانون بیش از ۷ میلیون فقره تخلف ساکن از ابتدای سال تاکنون در تهران

سردار موسوی‌پور با اشاره به اجرای طرح ویژه برخورد با تخلفات ساکن گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۷ میلیون فقره اعمال قانون تخلفات ساکن در پایتخت انجام شده است. این در حالی است که تنها در بازه زمانی یکم تا پانزدهم آذرماه، بیش از ۶۱۰ هزار فقره تخلف ساکن ثبت و با آن‌ها برخورد شده است.

وی افزود: طرح ویژه برخورد با تخلفات ساکن از ۹ آذرماه آغاز شده و یگان ضربت پلیس راهور با پشتیبانی عملیات ویژه مأموریت دارد تا با متخلفان برخورد کند.

سردار موسوی پور در ادامه گفت: تخلفاتی چون پارک خودرو در پیاده‌رو، توقف دوبله در معابر، توقف در محل ایستادن ممنوع، پارک در محدوده‌های ممنوعه، سد معبر و توقف در ایستگاه‌های حمل‌ونقل عمومی از جمله تخلفاتی هستند که در این طرح به‌طور ویژه رصد و با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این طرح، ساماندهی ترافیک شهری و تسهیل عبور و مرور شهروندان است و پلیس راهور با جدیت در برابر تخلفات ایستاده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان  توجه داشته باشند که توقف‌های غیرمجاز نه‌تنها موجب جریمه می‌شود، بلکه عبور و مرور شهروندان و نظم شهری را مختل می‌کند. رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، مسئولیتی اجتماعی است که امنیت و آرامش شهر را تضمین می‌کند.

شما می‌توانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar۱۲۰.ir/  مراجعه نمایید.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار