معاون درمان وزارت بهداشت مطرح کرد؛

ضرورت راه‌اندازی کد ۱۲۵ آتش‌نشانی در بیمارستان‌ها

تهران (پانا) - معاون درمان وزارت بهداشت با تأکید بر ضرورت مدیریت هزینه‌ها، از چالش‌های مالی دانشگاه‌ها سخن گفت و بر اهمیت ارتقای ایمنی در مراکز درمانی تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۰۵۳۹۵
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت راه‌اندازی کد ۱۲۵ آتش‌نشانی در بیمارستان‌ها

به گزارش وبدا، سید سجاد رضوی در همایش مشترک معاونین توسعه و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور  با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از منابع اختصاصی دانشگاه‌های علوم پزشکی صرف پرداخت حقوق نیروهای شرکتی می‌شود، گفت: این موضوع یکی از عوامل اصلی انباشت بدهی‌ها در دانشگاه‌هاست که باید از طریق تصویب قوانین و مقررات مناسب ساماندهی شود.

وی همچنین درباره خدمات ویژه برای بازنشستگان کشوری افزود: بازنشستگان می‌توانند از ۲۰ درصد تخت‌های VIP مراکز درمانی دولتی بهره‌مند شوند که این خدمات تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت با تأکید بر ضرورت تشکیل کد ۱۲۵ آتش‌نشانی در بیمارستان‌ها بیان کرد: این اقدام یک الزام اساسی است و در صورت بروز حادثه بدون این کد، مسئولیت مستقیم با بیمارستان خواهد بود.

 رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت منابع ارزی مربوط به تجهیزات و دارو اشاره کرد و گفت: ما به التفاوت نرخ ارز این اقلام باید از محل بودجه‌های مشخص تأمین شود و دریافت هزینه‌های اضافی از مردم غیرقابل قبول است.

وی در پایان با اشاره به تقسیم نیروی طرحی در دانشگاه‌ها، آن را ابزاری مهم برای ارتقای کیفیت خدمات درمانی دانست و خواستار افزایش هماهنگی‌ها در این زمینه شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار