رئیس اورژانس کشور خبر داد :

زیرساخت‌های سلامت در مرزهای اربعین حسینی فراهم شد

تهران(پانا)- رئیس اورژانس کشور گفت: زیرساخت‌ها و امکانات مناسبی برای خدمات‌رسانی به زائران در مرزهای اربعین حسینی پیش‌بینی شده است.

کد مطلب: ۱۵۸۸۹۱۶
لینک کوتاه کپی شد
زیرساخت‌های سلامت در مرزهای اربعین حسینی فراهم شد

محمدجعفر میعادفر چهارشنبه در بازدید از درمانگاه شهید سلیمانی در مرز شلمچه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه برگزاری مراسم اربعین حسینی هستیم و تا چند روز آینده زائرین از این ۲ مرز شلمچه و چذابه عبور خواهند کرد، اقدامات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

وی افزود: اقدامات خوبی از سال‌های گذشته در حوزه سلامت زائران در مرز شلمچه، از جمله احداث درمانگاه شهید سلیمانی، ایجاد شده و البته در چذابه نیز این اتفاق در حال انجام است.

وی با اشاره به خروج اتباع خارجی غیرمقیم از مرز چذابه و اتباع خارجی مقیم در ایران از گذرگاه شلمچه افزود: درصدد هستیم خدمات خوب، اثربخش و با کیفیتی به زائران ارائه شود.

میعادفر گفت: با توجه به گرمای شدید هوا در ایام اربعین، باید زیرساخت‌های مناسبی را فراهم می‌کردیم، که این اتفاق افتاده است.

وی افزود: آماده هستیم با کمترین مشکل، خدمات ایام اربعین را مثل سنوات گذشته ارائه دهیم؛ خوشبختانه این آمادگی لازم وجود دارد.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: ۲ دانشگاه آبادان و اهواز کاملاً آمادگی دارند با ایجاد اتاق سرد به زائران خدمت‌رسانی کنند.

شلمچه و چذابه، ۲ گذرگاه اربعین حسینی در استان خوزستان هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار