بازدید سرزده زاکانی از ستاد بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده منطقه ۶

تهران (پانا) - شهردار تهران با حضور سرزده در ستاد بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده منطقه ۶ با برخی مالکان واحدهای مسکونی خسارت دیده در جنگ ۱۲ روزه گفت‌وگو کرد.

کد مطلب: ۱۵۸۵۹۴۴
لینک کوتاه کپی شد
بازدید سرزده زاکانی از ستاد بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده منطقه ۶

به گزارش سایت شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران از ستاد بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده منطقه ۶ بازدید کرد.

شهردار تهران در این بازدید با تعدادی از مالکان واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دیدار و توضیحاتی درخصوص خدمات‌رسانی شهرداری تهران به ساختمان‌های نیازمند تعمیر جزئی، تعمیر متوسط، مقاوم‌سازی و تخریب و نوسازی ارائه کرد.

زاکانی همچنین در جمع کارکنان این ستاد، ضمن صدور دستوراتی برای پیگیری امور مردم، جزئیات دسته‌بندی اقدامات مورد نیاز برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به شهروندان را تشریح کرد.

گفتنی است، بنابر آنچه شهردار تهران پیش از این اعلام کرده، حدود سه هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی در پایتخت آسیب دیده‌اند که ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم‌سازی و هزار و ۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند. مابقی واحدها نیز نیازمند ترمیم جزئی هستند که تعداد آنها به بیش از چهار هزار واحد می‌رسد.

بنابر آنچه اعلام شده تعمیرات جزئی ساختمان‌های آسیب‌دیده شامل نصب شیشه، درب، پنجره و رنگ‌آمیزی تا پایان تیرماه انجام خواهد شد.

همچنین تخریب و نوسازی ساختمان‌های نیازمند نوسازی توسط شهرداری مناطق انجام می‌شود و در طول مدت اجرای این طرح، خانه‌هایی توسط شهرداری تهران برای آسیب‌دیدگان از جنگ ۱۲ روزه اجاره خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار