جاسوس موساد دستگیر شد؛ بازداشت چهار تروریست در عملیات فراجا

تهران(پانا) -فرمانده کل فراجا از بازداشت یکی از جاسوس‌های موساد در یکی از شهرهای استان کردستان و همچنین دستگیری چهار تروریست در درگیری با نیروهای انتظامی خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۷۸۵۶۷
لینک کوتاه کپی شد
جاسوس موساد دستگیر شد؛ بازداشت چهار تروریست در عملیات فراجا

سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل فراجا اظهار داشت: چهار نفر از تروریست‌ها در درگیری با همکاران بنده زخمی شدند و الان در اختیار هستند تا اطلاعات بیشتری از آن‌ها کسب و در اختیار شما بگذاریم.

فرمانده کل فراجا در ادامه خبر داد: دقایقی قبل در یکی از شهرهای استان کردستان بر اساس اطلاع به موقع و خوب شما، یکی از جاسوس‌های موساد، با تعداد زیادی ریموت، مواد منفجره و وسایل جاسوسی دستگیر شد، که اخبار تکمیلی را خدمت مردم عرض می‌کنم.

سردار علی آزادی فرمانده انتظامی استان کردستان نیز در همین رابطه از بازداشت جاسوس موساد در کردستان خبر داد و اضافه کرد: این جاسوس که به قصد جمع‌آوری اطلاعات و خرابکاری به استان آمده بود، دقایقی قبل در سقز و با همکاری مردم بازداشت شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار