معاون حقوقی و امور مجلس در جلسه شورای معاونان آموزش‌‌وپرورش استان اردبیل مطرح کرد؛

تاکید بر حمایت از حقوق فرهنگیان

تهران (پانا) - معاون حقوقی و امور مجلس با اشاره به اهمیت حمایت از حقوق معلمان و مدیران مدارس، گفت: در مواردی که حقوق فرهنگیان در مراجع مختلف با مشکل مواجه می‌شود، آموزش‌ و پرورش وظیفه دارد به‌ صورت قانونی و شفاف از آن‌ها حمایت کند و مدیران و معاونان باید راهنمایی‌های حقوقی لازم را در اختیار همکاران قرار دهند.

کد مطلب: ۱۶۵۰۷۷۱
لینک کوتاه کپی شد
تاکید بر حمایت از حقوق فرهنگیان

 سید حمایت میرزاده در  جلسه شورای معاونان آموزش‌ و پرورش استان اردبیل با اشاره به ضرورت پرهیز از تشریفات غیرضروری، اظهار کرد: آموزش‌ و پرورش نهادی مردمی است و مدیران آن باید بدون فاصله و تکلف در کنار معلمان و کارکنان باشند.

میرزاده با تأکید بر ارتباط مستقیم مدیران با بدنه آموزش‌ و پرورش، افزود: مدیران باید مسائل را بی‌واسطه و از زبان معلمان و کارکنان بشنوند، چراکه گزارش‌های غیرمستقیم و واسطه‌ای در بسیاری از موارد تصویر دقیقی از شرایط واقعی ارائه نمی‌دهد و همین موضوع می‌تواند منجر به تصمیم‌گیری‌های نادرست شود.

معاون حقوقی و امور مجلس  تصریح کرد: طرح موضوعات تکراری و بدون نتیجه مشخص، باعث اتلاف زمان و کاهش اثربخشی جلسات می‌شود و لازم است هر موضوعی که مطرح می‌شود، دارای هدف، جمع‌بندی و مسیر پیگیری روشن باشد.

میرزاده با اشاره به اهمیت حمایت از حقوق معلمان و مدیران مدارس، گفت: در مواردی که حقوق فرهنگیان در مراجع مختلف با مشکل مواجه می‌شود، آموزش‌ و پرورش وظیفه دارد به‌ صورت قانونی و شفاف از آن‌ها حمایت کند و مدیران و معاونان باید راهنمایی‌های حقوقی لازم را در اختیار همکاران قرار دهند.

وی  در ادامه با تأکید بر مأموریت اصلی آموزش‌ و پرورش، اظهار کرد: تمرکز این وزارتخانه باید بر تعلیم و تربیت، ارتقای کیفیت آموزش و مهارت‌ آموزی دانش‌آموزان باشد و نباید انرژی و ظرفیت آموزش‌ و پرورش صرف اموری شود که خارج از وظایف ذاتی آن است.

معاون حقوقی و امور مجلس افزود: صرف اعطای مدرک تحصیلی کافی نیست و دانش‌آموزان باید در کنار آموزش نظری، مهارت‌های عملی و کاربردی را نیز فرا بگیرند تا بتوانند پس از پایان تحصیل، نقش مؤثری در جامعه و بازار کار ایفا کنند.

 میرزاده همچنین با  به لزوم استفاده بهینه از ظرفیت‌های داخلی و مدیریت صحیح منابع، خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات موجود با همدلی، شفافیت، مسئولیت‌پذیری و مدیریت درست منابع قابل حل است و نیازی به تحمیل هزینه‌های غیرضروری نیست.

وی با تأکید بر مسئولیت‌ پذیری مدیران آموزش‌ و پرورش، خاطرنشان کرد: مدیران باید با صداقت، شجاعت و شفافیت تصمیم بگیرند، از حقوق فرهنگیان دفاع کنند و تمام توان خود را در مسیر تحقق مأموریت اصلی آموزش‌ و پرورش به‌ کار گیرند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار