بازدید رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی از دانشگاه فرهنگیان
تهران (پانا) - رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی از دانشگاه فرهنگیان استان تهران بازدید کرد.
غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با حضور در دانشگاه فرهنگیان استان تهران از بخشهای مختلف این دانشگاه بازدید کرد.
در جریان این بازدید، حداد عادل ضمن دیدار با مسئولان، اساتید و جمعی از دانشجومعلمان، از نزدیک در جریان روند فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه قرار گرفت و در جمع حاضران سخنرانی کرد.
وی در سخنان خود بر نقش مهم دانشگاه فرهنگیان در تربیت معلمان متعهد و کارآمد تأکید کرد و همچنین به اهمیت گرامیداشت ایام فاطمیه و بزرگداشت ۱۳ آبان پرداخت.
در ادامه، علی محمدی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران نیز درباره جایگاه و نقش دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور سخن گفت و بر ضرورت توجه به ارتقای کیفیت آموزشی و فرهنگی در این دانشگاه تأکید کرد.
همچنین در این بازدید، موضوعاتی همچون بهبود زیرساختهای آموزشی، تقویت فعالیتهای فرهنگی و ارتقای کیفیت برنامههای درسی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
ارسال دیدگاه