رئیس دانشگاه مطرح کرد؛

تربیت دانشجومعلمان متعهد به نماز و قرآن از اولویت‌های اصلی دانشگاه فرهنگیان

تهران (پانا) - رئیس دانشگاه فرهنگیان در جلسه مشترک ستاد اقامه نماز و این دانشگاه، گزارشی از عملکرد دانشگاه فرهنگیان در زمینه ترویج فرهنگ اقامه نماز ارائه کرد.

کد مطلب: ۱۶۲۱۳۶۸
لینک کوتاه کپی شد
تربیت دانشجومعلمان متعهد به نماز و قرآن از اولویت‌های اصلی دانشگاه فرهنگیان

 رجبعلی برزوئی  با قدردانی از حمایت‌های حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی از دانشگاه فرهنگیان گفت: ایشان ضمن اعتقاد قلبی به این دانشگاه، در عمل نیز نسبت به مسائل و دغدغه‌های آن اهتمام ویژه‌ای دارد.

برزوئی با تاکید بر برکات مادی و معنوی نماز در زندگی انسان، اظهار کرد: باور دارم فردی که به نماز و قرآن پایبند باشد، هرگز در مسیر زندگی دچار لغزش و تزلزل نخواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در زمینه تربیت دانشجومعلمان متعهد به نماز و قرآن در دانشگاه فرهنگیان، به تشریح این فعالیت‌ها پرداخت و گفت: فضاسازی، بهسازی، تعمیر و خرید تجهیزات برای مساجد، جذب و ساماندهی ائمه جمعه و برگزاری نشست‌های تخصصی معرفت افزایی برای آن‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه معلمان، اساتید، مدیران وکارکنان و توانمندسازی آن‌ها، کاربرد فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در امر نماز، فعال کردن مرکز استارتاپ‌های نماز و مهدویت، تمرکز بر توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز بر مبنای برنامه توسعه هفتم، باز تعریف برنامه‌های درسی و کمک درسی در جهت توسعه و ترویج فرهنگ اقامه، تخصیص اعتبار و بودجه، برگزاری جلسات راهبردی با مقام عالی وزارت آموزش و پرورش، برگزاری جلسات متعدد با ستاد اقامه نماز، روسای دانشگاه‌های استانی، مدیران و مسئولان نهاد مقام معظم رهبری، اجرایی‌سازی سند راهبردی نماز، تجلیل از خادمین الگوهای برتر نماز و یاوران نماز، تعریف پایان نامه در حوزه نماز و مهدویت، برگزاری مسابقات کتابخوانی، نمایشگاه کتاب و تدوین دوره‌های درسی آموزشی ۳۰ ساعته با موضوع نماز و مهدویت و همچنین پویش و جشنواره‌های نماز و مهدویت از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه فرهنگیان در زمینه ترویج فرهنگ اقامه نماز به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان دستاوردهای این دانشگاه در عرصه‌های مختلف علمی، اعلام کرد: از میان پنج دانشجوی نمونه کشوری در مقطع کارشناسی، سه نفر از دانشگاه فرهنگیان انتخاب شدند. همچنین در المپیاد علمی دانشجویی سال ۱۴۰۴، دو دانشجومعلم با کسب مدال طلا و یک دانشجومعلم با کسب مدال برنز، در جمع برگزیدگان این رقابت قرار گرفتند.

در پایان، رئیس ستاد اقامه نماز کشور با قدردانی از تلاش‌های رئیس دانشگاه فرهنگیان در تربیت دانشجومعلمان معتقد و متعهد به نماز و قرآن، انگشتر اهدایی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را به ایشان اعطا کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار