ابراهیمی در ارتباط برخط با روسای مراکز مشاوره سراسر کشور تاکید کرد:

لزوم ترسیم دقیق وضعیت موجود مراکز مشاوره/ پاسخ مشاوران خط ۱۵۷۰ به ۱۲ هزار تماس در جنگ ۱۲ روزه

تهران (پانا) - ‌مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی در ارتباط برخط با روسای مراکز مشاوره سراسر کشور بر ترسیم وضعیت موجود مراکز مشاوره برای تحقق موضوعات مختلف این مراکز تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۹۰۶۰۳
لینک کوتاه کپی شد
لزوم ترسیم دقیق وضعیت موجود مراکز مشاوره/ پاسخ مشاوران خط 1570 به ۱۲ هزار تماس در جنگ 12 روزه

‌سمیه سادات ابراهیمی در وبینار تخصصی با موضوع رویکردهای تحول‌ساز در توسعه مراکز مشاوره استان‌ها گفت: برای توسعه کیفی مراکز مشاوره نیازمند تمهیدات، روش‌های نوآورانه و نگاه‌های جدید هستیم. همچنین در بحث مدیریت مراکز مشاوره باید توجه داشته باشیم که مدیران این مراکز مهارت مدیریت داشته باشند.

وی افزود: برای رسیدن به شرایط مطلوب از نظر فضا، امکانات، فضا و منابع انسانی، نیازمند این امر هستیم که از وضعیت موجود مراکز مشاوره، اطلاعات کافی داشته باشیم.

ابراهیمی تاکید کرد: برای رسیدن به وضعیت موجود مراکز مشاوره نیازمند همکاری هستیم تا ترسیمی از شرایط فعالیت این مراکز به دست آید.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نیازمند نیروی متخصص، متعهد و شایسته در مراکز مشاوره هستیم گفت: مراکز مشاوره باید به قطب‌های قوی تبدیل شوند تا بتوانند رسالت خود را به خوبی انجام دهند.

ابراهیمی با اشاره به راه‌اندازی و تدوین نرم‌افزار مراکز مشاوره، ادامه داد: برای نقش ایفا کردن در نظام تعلیم و تربیت باید به خود‌نظارتی و تثبیت و ارتقای جایگاه مراکز مشاوره توجه کنیم.

وی در ادامه صحبت‌های خود در این وبینار افزود: برای رشد و توسعه مراکز مشاوره، باید به سمت رویکردهای فناورانه نوین برویم.

توجه به فرایندهای ضروری در مراکز مشاوره در قالب برنامه‌ریزی و تدوین اطلس مراکز مشاوره، از جمله نکات مهمی بود که مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی بر آن تاکید کرد.

وی در ادامه حکمرانی داده‌محور و مبتنی بر شواهد را برای تحقق اقدامات موثر دانست و گفت: مشارکت‌جویی در حوزه‌ها می‌تواند به ثبات اقدامات کمک کند لذا این امر نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

ابراهیمی اضافه کرد: رویدادهای تجربه‌گردانی در مدیریت مراکز مشاوره نیز از جمله موضوعات مهم است و مدیران مراکز مشاوره باید در جهت رشد مراکز و اعضا تلاش کنند و در حوزه‌های تخصصی مشاوره و مدیریتی نیز اطلاعات کافی داشته باشند.

به گفته وی خودمراقبتی روسای مراکز مشاوره به عملکرد بهتر مراکز کمک‌کننده است که باید مورد توجه باشد.

‌در این وبینار روسای مراکز مشاوره و روان‌شناختی استان‌ها، معاونین پرورشی و تربیت‌بدنی مناطق و نواحی، مدیران مراکز مشاوره و روان‌شناختی مناطق و نواحی به صورت مجازی حضور داشتند.

‌ساماندهی صحیح و کیفی نیروی انسانی یکی از مهمترین مسایل پروژه مهر است

‌ابراهیمی همچنین در وبینار آموزشی مدیریت منابع انسانی حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه «پروژه مهر» اولویت اول وزیر محترم آموزش و پرورش است، بر اهمیت کیفیت نیروی انسانی و حفظ  این نیروها تأکید کرد و ساماندهی صحیح و کیفی نیروی انسانی را یکی از مهمترین مسایل پروژه مهر دانست.

وی با اشاره به اهمیت طرح «نماد» (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) گفت: مداخلات مختصر جزئی از «نماد» است و مهمترین بخش آن، معلم‌محور بودن است تا مشاوره‌محور.

وی یکی از مأموریت‌های مهم این اداره کل را کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های «نماد» دانست‌ و با بیان اینکه «نماد» برنامه‌ای سطح‌بندی‌شده است، افزود: معلم در اولین مرحله، در مواجه با دانش‌آموز خود، از طریق سامانه اطلاعات لازم در مورد رفتار مناسب  با دانش‌آموز در شرایط پیش آمده اقدام لازم را انجام می‌دهد.

ابراهیمی همچنین افزود: در سطح بندی ارائه خدمات در برنامه نماد از ظرفیت مراکز مشاوره نیز استفاده شود که در همین راستا خط ملی ۱۵۷۰ یکی از ظرفیت‌های مهمی است که در زمان جنگ به حدود ۱۲ هزار تماس پاسخ داده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار