معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در گفت‌وگو با پانا:

تعریف بیش از ۷ هزار پروژه مدرسه‌سازی در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی/ بخش زیادی از پروژه‌ها تا پایان سال افتتاح می‌شود

تهران (پانا) - معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور، با اشاره به تمرکز نهضت توسعه عدالت بر جلب مشارکت مردمی گفت: از سال گذشته تاکنون بیش از هفت هزار پروژه در قالب این نهضت تعریف شده و با حضور موثر مردم و خیرین و حمایت دولت، شاهد تسریع عملیات اجرایی و افتتاح پروژه‌های متعدد تا مهرماه و ادامه آن تا پایان امسال خواهیم بود.

کد مطلب: ۱۵۸۸۱۹۷
لینک کوتاه کپی شد
تعریف بیش از 7 هزار پروژه مدرسه‌سازی در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی/ بخش زیادی از پروژه‌ها تا پایان سال افتتاح می‌شود

علیرضا راشکی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا گفت: «در نهضت توسعه عدالت آموزشی، اصلی‌ترین رویکرد ما جلب مشارکت مردم و خیرین و تقویت نقش‌آفرینی جامعه محلی در مسیر رشد و توسعه عدالت بوده است. پروژه‌هایی که از سال گذشته در این نهضت تعریف شده، تاکنون به بیش از ۷۰۰۰ مورد رسیده و بخش قابل توجهی از آن‌ها با پیگیری مسئولان و همت خیرین در حال اجراست.»

وی افزود: «یکی از ویژگی‌های برجسته این نهضت، حضور فعال مردم در محل اجرای پروژه‌هاست؛ به گونه‌ای که مردم و خیرین با سرمایه اجتماعی و انگیزه بالا، توانسته‌اند شتاب رشد و تحقق اهداف عدالت آموزشی را در مناطق خود چند برابر کنند. این مشارکت عملا نشان داده که بدون حضور مردم، مسیر پیشرفت و توسعه عدالت، سخت و کند خواهد بود، اما نهضت توسعه عدالت این مانع را تا حد زیادی کنار زده است.»

راشکی در ادامه گفت: «دولت نیز همزمان با استقبال و اهتمام مردم و خیرین، به‌صورت جدی پای کار آمده و با تامین بخش مهمی از اعتبارات و پشتیبانی اداری، زمینه تسریع اجرای پروژه‌ها را فراهم کرده است. خوشبختانه پیش‌بینی می‌شود که تا آغاز مهرماه، مجموعه‌ای از پروژه‌های مدرسه‌سازی و توسعه زیرساخت‌های آموزشی، افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گیرد و این روند تا پایان سال با پروژه‌های بیشتری ادامه پیدا کند.»

وی در پایان با اشاره به هم‌افزایی شکل‌گرفته میان مردم، خیرین، دولت و مسئولان محلی گفت: «امیدواریم با تداوم این همکاری و مشارکت گسترده، بتوانیم شاهد تحقق عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت مدارس و ایجاد فرصت‌های برابر برای همه دانش‌آموزان کشور باشیم.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار