رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفت‌وگو با پانا خبر داد:

احتمال اعلام فراخوان جذب استعدادهای برتر دانش‌آموزی در هفته جاری/ ۲۸۵۰ نفر جذب می‌شوند

تهران (پانا) - رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان این‌که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص جذب استعدادهای برتر دانش‌آموزی نهایی شده است، گفت تمام تلاش ما بر این است که این هفته فراخوان را به صورت رسمی اعلام کنیم.

کد مطلب: ۱۵۸۷۶۸۶
لینک کوتاه کپی شد
احتمال اعلام فراخوان جذب استعدادهای برتر دانش‌آموزی در هفته جاری/ ۲۸۵۰ نفر جذب می‌شوند

رجبعلی برزویی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، درباره اعلام فراخوان جذب استعدادهای برتر دانش‌آموزی در دانشگاه فرهنگیان گفت: «به لطف خداوند متعال، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص جذب استعدادهای برتر دانش‌آموزی نهایی شد. با تلاش‌های مستمری که انجام دادیم، در حالی که سال گذشته این مهم محقق نشد. به فضل الهی در اردیبهشت ماه مجوزهای استخدامی مربوطه اخذ گردید.»

برزویی افزود: «بر این اساس، ان‌شاءالله ۲۸۵۰ نفر در حوزه استعدادیابی برای سراسر کشور پذیرش خواهیم داشت.»

وی ادامه داد: «فراخوان و کلیه مراحل نهایی‌سازی در وزارتخانه و دانشگاه‌ها تکمیل شده است.»

رئیس دانشگاه فرهنگیان همچنین گفت: «هفته گذشته، شورای سنجش و پذیرش (که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شده بود) نیز بر فراخوان نهایی مهر تأیید زدند.»

وی افزود: «تمام تلاش ما بر این است که این هفته فراخوان را به صورت رسمی اعلام کنیم.»

رجبعلی برزویی اظهار کرد: «از ویژگی‌های مهم این فراخوان، انتخاب استان توسط داوطلب به عنوان اولویت خدمتی است، به این معنا که افراد می‌توانند در هر نقطه از استان مورد نظر خود جذب شوند. ظرفیت‌ها متناسب با تعداد متقاضیان در نظر گرفته شده است.» 

آماده‌سازی سامانه

وی از راه‌اندازی سامانه ثبت‌نام متقاضیان این مصوبه خبر داد و گفت: «در حال حاضر، سامانه در مرحله بررسی نهایی و تست عملکرد قرار دارد تا از صحت اجرای فرآیندها اطمینان حاصل شود. ان‌شاءالله در چند روز آینده، سامانه به صورت رسمی راه‌اندازی خواهد شد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار