مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران:

مدارس از شنبه تا چهارشنبه باز هستند

تهران (پانا) - تمام مدارس شهر تهران تا اطلاع ثانوی، از شنبه تا چهارشنبه برای ارائه خدمات به مردم باز هستند.

کد مطلب: ۱۵۸۴۶۹۳
لینک کوتاه کپی شد
مدارس از شنبه تا چهارشنبه باز هستند

مجید پارسا؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از فعالیت تمام مدارس پایتخت در همه روزهای کاری هفته تا اطلاع ثانوی خبر داد.

وی گفت: با توجه به تعطیلی‌های اخیر ناشی از شرایط خاص کشور، بخشی از فرایندهای اداری مدارس از جمله ثبت‌نام دانش‌آموزان، دچار وقفه شده بود.

پارسا افزود: برای جبران این تاخیر و تسهیل خدمت‌رسانی به شهروندان، تمامی مدارس شهر تهران از روز شنبه تا چهارشنبه در نوبت صبح تا ظهر دایر خواهند بود.

وی تاکید کرد: کادر اداری مدارس موظف‌اند در تمام روزهای کاری هفته در مدرسه حضور داشته باشند و امور مربوط به دانش‌آموزان و خانواده‌ها از جمله ثبت‌نام، پاسخ‌گویی به مراجعان، تشکیل پرونده، بررسی نقل و انتقالات، امور کلاس‌بندی و ثبت اطلاعات در سامانه‌های مربوطه را پیگیری کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: هماهنگی‌های لازم با مناطق آموزشی صورت گرفته است تا نظارت بر حسن اجرای این دستور به‌طور کامل انجام شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار