رئیس سازمان نوسازی مدارس خبر داد:

افزایش تعهد خیرین مدرسه‌ساز با عبور از ۱۸ همت

تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از رشد مشارکت خیرین در عرصه مدرسه‌سازی خبر داد و گفت: تعهدات خیرین از ۱۸ هزار میلیارد تومان فراتر رفت.

کد مطلب: ۱۵۸۲۸۳۹
لینک کوتاه کپی شد
افزایش تعهد خیرین مدرسه‌ساز با عبور از ۱۸ همت

حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر در نشست شورای آموزش و پرورش استان قزوین، اظهار کرد: دولت‌های سیزدهم و چهاردهم با تکیه بر مشارکت مردمی، خیران و صنایع تلاش کردند تا مسائل  موجود در زیرساخت‌های آموزشی را کاهش دهند.

وی با بیان اینکه مشارکت مردم در توسعه عدالت آموزشی از رویکردهای اصلی آقای پزشکیان است، افزود: تعهدات خیرین مدرسه‌ساز با همت و مشارکت آن‌ها به بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان رسیده است.

خان‌محمدی خاطرنشان کرد: حل مسائل کشور باید با الگوگیری از نظام آموزش و پرورش پیش برود و مردم نیز باید برای حل این مسائل وارد میدان شوند.

معاون‌ وزیر آموزش و پرورش همچنین از نظارت ویژه رئیس‌جمهور بر سامانه‌های «شاد» و «ساتع» برای پیگیری نهضت مدرسه‌سازی خبر داد و یادآور شد: ۱۴۶ طرح در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی استان قزوین پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به لزوم توجه به تخریب و بازسازی مدارس فرسوده بیان کرد: طبق مطالعات انجام‌شده، مناطق قزوین و الوند، بیشترین مشکلات را دارند و باید برای رفع این چالش‌ها برنامه‌ریزی جدی صورت گیرد.

خان‌محمدی ادامه داد: در طرح نهضت ملی مسکن، ۵۰ درصد مسئولیت احداث مدارس بر عهده آموزش و پرورش گذاشته شده و مابقی نیز توسط وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد.

وی عملکرد استان قزوین در استفاده از ظرفیت صنایع برای مدرسه‌سازی را ستودنی خواند و یادآور شد: به‌زودی نشستی با  مدیران صنعتی استان قزوین برگزار خواهد شد که هدف آن تفاهم برای ساخت و تجهیز مدارس و ایجاد تحولات اساسی در زیرساخت‌های آموزشی استان است.

خان‌محمدی همچنین خواستار توجه ویژه به ایجاد پژوهش‌سراها شد و گفت: تجهیزات این مراکز باید از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنایع تامین شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار