رئیس دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد:

معلمان، دانشمندان بزرگی چون احمدی روشن‌ها و عباسی‌ها و سرداران سرافرازی چون باقری‌ها و سلامی‌ها برای ایرانی شکوهمند تربیت خواهند کرد

تهران (پانا) - رئیس دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد اکنون زمان حضور آگاهانه خانواده دانشگاه فرهنگیان در تبیین و انتقال پیام و مفاهیم و روایت درست و حفظ و تقویت همبستگی و انسجام ملی به عنوانی نهادی اجتماعی و علمی جامعه و عرصه بصیرت‌آفرینی و تربیت آینده‌سازان این مرز و بوم برای آینده ایران است.

کد مطلب: ۱۵۷۸۸۷۲
لینک کوتاه کپی شد
معلمان، دانشمندان بزرگی چون احمدی روشن‌ها و عباسی‌ها و سرداران سرافرازی چون باقری‌ها و سلامی‌ها برای ایرانی شکوهمند تربیت خواهند کرد

رجبعلی برزویی در پیامی نوشت: 

«وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ(ال عمران ۱۳۹)

امروز و با نگاهی به اتفاقات اخیر که جهانیان بیشتر از گذشته نقص آشکار حقوق بین‌الملل، آزادی رسانه‌ها و حاکمیت ملی را از سوی رژیم صهیونیستی و در مقابل سربلندی و افتخار فرزندان برومند این سرزمین را شاهد بودند، ملت ایران نشان داد که در برابر تهدیدات و تهاجمات با اراده، عزم ملی و یکپارچه در برابر تحمیل اراده بیگانه می‌ایستند و از کشور و سرزمین خود دفاع خواهند کرد.

اکنون این عرصه علاوه بر رشادت‌های نیروهای مسلح کشور صحنه حضور عمومی مردم غیور و قدرتمند ایران و جامعه علمی و دانشگاهی است که بیش از پیش در کنار یکدیگر زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران با استقامت در مسیر پیروزی گام بر دارند.

دانشمندان، دستاوردهای علمی و دانش بومی به جهت اهمیت و نقطه قوتی دیگر در کشور اکنون مورد توجه و هدف دشمنان برای نابودی است چنانکه در حملات اخیر بارها دانشمندان عزیزمان و تولیدات پزشکی و دارویی مورد تهاجم قرار گرفتند.

در این دوره وظیفه ما (اساتید و کارکنان) است در کنار یکدیگر و دوشادوش ضمن امید به آینده‌ای روشن و پیروزی در این کارزار در هر مقام و جایگاهی برای رشد ارتقا و عزت ایران بیش از پیش توان و همت خود را به‌کار بگیریم و با توکل و استمرار کار و تلاش در راستای رسالت خطیر تربیت معلم با ایفای نقش کارآمد و موثر خود بستر و شرایط تربیت معلمان تراز و شایسته را فراهم آوریم.

همچنین شما دانشجومعلمان عزیز به عنوان معلمان آینده و پرورش‌‌دهندگان نسل فردا بدانید که دانش‌اندوزی، تعهد، کسب مهارت‌های معلمی و آموزش باکیفیت چه تاثیری در آینده کشور و ساخت ایرانی قدرتمندتر خواهد داشت.

شمائید که دانشمندان بزرگ چون احمدی روشن‌ها و عباسی‌ها و سرداران سرافرازی چون باقری‌ها و سلامی‌ها برای ایرانی شکوهمند تربیت خواهید کرد.

اکنون زمان حضور آگاهانه خانواده دانشگاه فرهنگیان در تبیین و انتقال پیام و مفاهیم و روایت درست و حفظ و تقویت همبستگی و انسجام ملی به عنوانی نهادی اجتماعی و علمی جامعه و عرصه بصیرت آفرینی و تربیت آینده‌سازان این مرز و بوم برای آینده ایران است.

و ما بر این عهد خواهیم بود که برای ایران اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نباشیم.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار