معاون آموزش متوسطه در جلسه توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم خبر داد؛
برگزاری همایش نقطه تحول در ۴ قطب کشور با هدف کیفیت بخشی به آموزش
تهران (پانا) - معاون آموزش متوسطه در جلسه توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم از برگزاری همایش نقطه تحول در ۴ قطب کشور با هدف کیفیت بخشی به آموزش خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مصطفی آذرکیش؛ معاون آموزش متوسطه، امروز شنبه هفدهم خردادماه در جلسه توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم که با حضور وزیر آموزش و پرورش، رییس دفتر رییس جمهور، معاونان، مدیران ستادی و استانی به صورت حضوری و برخط در سالن جلسات وزارتخانه برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی با رویکرد کیفیت بخشی، اظهار کرد: راهبردهای کلان در طرح تحول آموزشی در این معاونت شامل عدالت در آموزش، توسعه آموزشی، ارتقای مهارت های معلمان ، توجه به مدارس مناطق کم برخوردار، ایجاد زیرساخت های آموزشی و... می شود .
وی در ادامه به گامهای اجرایی این طرح پرداخت و گفت: در این مسیر نیز از ابلاغ بخشنامه گرفته تا نظارت و ارزیابی در حال انجام است. همچنین جلسات و کارگاه هایی جهت تبیین طرح به صورت مستمر برگزار شده است .
وی با اشاره به این که در جلسات بر مطالبه رییس جمهور و وزیر آموزش و پرورش نسبت به اجرای دقیق طرح بارها تأکید شده است، اظهار کرد: همدلی و ترغیب دبیران در جشنواره نوآوری، ارتقای مدیریت آموزشگاهی و گزارش دبیرخانه اجرایی طرح از اقدامات دیگری است که در این حوزه انجام شده است.
آذرکیش در ادمه به همایش نقطه تحول اشاره کرد و گفت: با کمک ۷۱۲ نفر از عوامل اجرایی، ۶۰۴۳ نفر ساعت در کارگاه های آموزشی در ۴ قطب شرکت کردند.
وی با اشاره به هدایت، راهبری ادارات تکنولوژی روسای آموزش و پرورش و توانمند سازی نیروها در مسیر اجرای طرح، اظهار کرد: برای اجرای هر چه بهتر کیفیت بخشی به آموزش از هوش مصنوعی نیز بهره گرفتهایم.
ارسال دیدگاه