رئیس دانشگاه فرهنگیان در نشست هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان تهران:

برای اولین بار جایگاه دانشگاه فرهنگیان در سطح ملی در حال بازتعریف است

تهران (پانا) - رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به ظرفیت‌های بی‌بدیل دانشگاه فرهنگیان بر ضرورت حمایت دولت و نهادهای ذی‌ربط برای ارتقای زیرساخت‌ها و کیفیت آموزشی تأکید کرد و گفت: توسعه دانشگاه فرهنگیان، سرمایه‌گذاری برای آینده فرهنگی و علمی کشور است.

کد مطلب: ۱۵۷۲۸۲۷
لینک کوتاه کپی شد
برای اولین بار جایگاه دانشگاه فرهنگیان در سطح ملی در حال بازتعریف است

‌رجبعلی برزویی در نشست هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان تهران که با حضور استاندار تهران و جمعی از مسئولان آموزش عالی و آموزش‌وپرورش برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در این دانشگاه، گفت: با این وجود هنوز برای کسب جایگاه بایسته‌ نیازمند اهتمام بوده و امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به نگاه تحولی داریم.

وی با اشاره به اهمیت طرح‌های جدید و ملی در این دانشگاه، افزود: برای اولین بار جایگاه دانشگاه فرهنگیان در سطح ملی در حال بازتعریف است؛ تا آن‌جا که حتی نحوه اجرای طرح‌ها و نقش رسانه ملی نیز در این بازتعریف دیده شده است.

برزوئی با تأکید بر پیوند توسعه پایدار کشور با کیفیت تربیت معلم، گفت: کشورهایی که در زمینه آموزش و تربیت نیروی انسانی موفق عمل کردند، توانستند اقتصاد، فرهنگ و دیگر حوزه‌های کلان خود را نیز سامان دهند. در کشور ما نیز اگر بتوانیم نسلی از معلمان با ویژگی‌های مطلوب تربیت کنیم، آینده‌ای روشن در انتظار خواهد بود.

وی با بیان اینکه سال گذشته در استان تهران به‌واسطه وسعت و تراکم جمعیتی با چالش‌های جدی در تأمین فضا و زیرساخت‌ها مواجه بودیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، دانشگاه فرهنگیان تهران متشکل از چندین ساختمان پراکنده است و امکانات لازم برای پاسخ‌گویی به نیازهای آموزشی را ندارد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به ورود رتبه‌های برتر به دانشگاه فرهنگیان، گفت: این یعنی با استعدادترین فرزندان این سرزمین، مسیر معلمی را انتخاب کرده‌اند، این دانشجویان، قرار است نسل آینده کشور را تربیت کنند و باید از امکانات و فضای آموزشی مناسب برخوردار باشند.

وی با اشاره به کمبود منابع مالی و زیرساختی و حمایت‌های دولت در این راستا، خاطرنشان کرد: فضاهای آموزشی کنونی عملاً پاسخگوی نیازهای فعلی نیستند و باید از ظرفیت‌های بلااستفاده استان‌ها، وزارتخانه‌ها و فضاهای آموزشی دیگر بهره بگیریم.

برزوئی در پایان بر ضرورت حمایت ویژه دولت، مجلس و مسئولان محلی تاکید کرد و گفت: اگر می‌خواهیم در آموزش‌وپرورش تحول ایجاد کنیم، باید دانشگاه فرهنگیان را به عنوان رکن اصلی این تحول جدی بگیریم. توسعه این دانشگاه، سرمایه‌گذاری برای آینده فرهنگی و علمی کشور است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار