معاون آموزش متوسطه؛
ثبت نام بیش از ۶۵ هزار معلم دوره متوسطه درشبکه ملی یادگیری معلمان( شمیم)
تهران (پانا) - معاون آموزش متوسطه از ثبت نام بیش از ۶۵ هزار معلم دوره متوسطه درشبکه ملی یادگیری معلمان ( شمیم) خبر داد و گفت: مطالبه رییس جمهور تحول عینی و کیفیت بخشی در کلاس درس است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مصطفی آذرکیش، امروز شنبه سوم خردادماه در جلسه توسعه عدالت آموزشی که در سالن جلسات آن وزارتخانه با حضور وزیر آموزش و پرورش و برخی ازاعضای شورای معاونان و مدیران کل استانی که به صورت برخط در جلسه حضور داشتند، برگزار شد با تأکید بر این که در نهضت مدرسه سازی با رویکرد ارتقای کیفیت بخشی،تحول در کلاس درس و مدیریت آموزشگاهی بر اساس سند تحول بنیادین مدنظر است، گفت: این طرح به صورت پایلوت در شهرستان قدس در حال انجام و بررسی است . همچنین در شبکه ملی یادگیری معلمان در قالب «شمیم» محتواهای مدنظر بارگذاری و تجربیات در حال انتقال است.
وی ادامه داد:به رغم همزمانی این دوره با آزمون ها و ایام امتحانات ، بیش از ۶۵ هزار معلم دوره متوسطه درشبکه اجتماعات یادگیری و یاددهی ( شمیم) ثبت نام کردند.
آذرکیش تصریح کرد: پس از ثبت نام، دوره های توانمندسازی معلمان به سرعت انجام خواهد شد. همچنین محتواهای آموزشی با توجه به سرفصل های طراحی شده به صورت کامل و برخط در اختیار معلمان قرار خواهد گرفت .
معاون آموزش متوسطه با اشاره به این که تمامی سرگروه های آموزشی را ظرف دو هفته آموزش داده ایم، گفت: آموزش سرگروه ها طبق الگوی مدرسه تراز و تعهد مشخص شده در معاونت آموزش متوسطه انجام شد.
آذرکیش خاطرنشان کرد: انتظار می رود مدیران کل و مدیران آموزشی با آموزش مرحله بندی، نظارت و رصد دقیق و مطالبه جدی نسبت به اجرای این طرح داشته باشند.
وی تأکید کرد: دسترسی به مخزن اطلاعات و داده های آموزشی برای همه معلمان فراهم شده است. هر چند انتظار می رود معلمان با خلاقیت و نوآوری درکلاس درس نسبت به اجرای هر چه بهتر این طرح همت گمارند.
آذرکیش با اشاره به تأکید رییس جمهور مبنی بر تحول در کلاس درس، افزود: رییس جمهور در جلسه ای که با موضوع کیفیت بخشی برگزار شد بر تحول واقعی و عینی در کلاس های درس تأکید داشتند که این اقدام با تلاش و پشتکار معلمان، راهبران و مدیران به نتیجه مطلوب خواهد رسید.
ارسال دیدگاه