۸۰ بانوی روستایی در چالدران صاحب شغل شدند
ارومیه (پانا)- فرماندار چالدران گفت: ۸۰ بانوی روستایی در این شهرستان با حمایت تسهیلاتی بنیاد علوی صاحب شغل شدند.

کریم حسین زاده فرماندار چالدران افزود: این بانوان روستایی در زمینه جمع آوری و تولید گیاهان دارویی با حمایت مالی و نظارتی این بنیاد مشغول به کار شده اند.
وی ادامه داد: چالدران ظرفیتهای فراوانی برای ایجاد اشتغال دارد که کار در زمینه تولید و جمع آوری و فروش گیاهان دارویی یکی از آنهاست.
فرماندار چالدران اضافه کرد: محصولات این بانوان توسط بنیاد علوی در نمایشگاه های مختلف به فروش می رسد.
حسین زاده بیان کرد: در فاز نخست این طرح، واحدهای بسته بندی و تولید گیاهان دارویی و عرقیات در ۲۲ روستای این شهرستان راه اندازی شده و بانوان در آنها مشغول کار هستند.
فرماندار چالدران گفت: در مراحل بعدی در تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان طرح جمع آوری، تولید و بسته بندی گیاهان دارویی اجرا می شود.
ارسال دیدگاه