مدیر جهاد کشاورزی ارومیه:
۱۷۰ هزار تن سیب از شهرستان ارومیه صادر شد
ارومیه (پانا) مدیر جهاد کشاورزی ارومیه گفت: یکی از اهداف سال گذشته، افزایش بازاریابی و صادرات محصول سیب بود و در این رابطه ۱۷۰ هزار تن سیب از شهرستان ارومیه صادر شد.

اسکندر علیزاده مدیر جهاد کشاورزی ارومیه با اشاره به پیگیری مجوزهای نهالستان از طریق سازمان جهاد کشاورزی در سال گذشته اظهار کرد: هدف از این طرح، تولید نهال سالم بوده و تاثیر آن، ارائه هرگونه نهال عاری از بیماری و آفت برای تولید محصول بهتر و باکیفیتتر بوده است.
وی با اشاره به عملکرد سال گذشته واحد باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی ارومیه تصریح کرد: یکی از اهداف سال گذشته، افزایش بازاریابی و صادرات محصول سیب بود و در این رابطه ۱۷۰ هزار تن سیب از شهرستان ارومیه صادر شد.
مدیر جهاد کشاورزی ارومیه افزود: از سایر اقدامات سال گذشته، تولید محصولات گلخانهای در خارج از فصل، نظارت بر وضعیت تغذیهای محصولات و افزایش تولید قارچ خوراکی شامل صدفی و دکمهای بوده است.
وی از مدیریت صحیح باغات در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: این اقدام سبب افزایش تولید محصولات سالم و بالا رفتن اطلاعات افراد مراجعه کننده شده و علاوه بر آن از سایر اهداف سال گذشته جهاد کشاورزی ارومیه، تامین هزینه های تولید و برداشت محصولات باغی بود که سبب تولید محصول بیشتر، بهتر و باکیفیت تر شد.
ارسال دیدگاه