مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی:

شهیدان دانش‌آموز، شاگردان مکتب انقلاب هستند

تبریز(پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: شهیدان دانش‌آموز، شاگردان مکتب انقلاب هستند.

کد مطلب: ۱۶۷۲۲۱۰
لینک کوتاه کپی شد
شهیدان دانش‌آموز، شاگردان مکتب انقلاب هستند

اسفندیار صادقی، با خانواده شهید دانش‌آموز، عرفان لطفی، دیدار و ضمن تبریک و تسلیت شهادت این دانش‌آموز هنرمند، براهمیت تربیت دانش‌آموزان انقلابی و ادامه راه رهبر شهید تاکید کرد.

صادقی با ابراز تأثر از فقدان این شهید والامقام، خانواده‌های شهدا را «پاره‌های تن نظام و انقلاب» خواند و گفت: تربیت چنین نوجوانان و جوانان متعهدی نشانگر ولایتمداری ایرانیان و پایبندی به آرمان‌های انقلاب است.

وی همچنین بر تعهد خود برای خدمت به مردم و ادامه راه شهیدان تاکید کرد و افزود: شهیدان متعلق به تمام آحاد جامعه بوده و به خاطر ایثار و شهادت آن‌هاست که ما در آرامش زندگی می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی بیان کرد: پاسداری از آرمان‌های شهدا، وظیفه ما است و در غم خانواده شهید لطفی شریک هستیم و تلاش می‌کنیم خادمان خوبی برای مردم باشیم.

صادقی با اشاره به اینکه هدف از این دیدار، همراهی با خانواده شهید است، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با پاسداری از آرمان‌های امام راحل، رهبر کبیر و شهدای جمهوری اسلامی ایران، خادمان خوبی برای مردم بوده و پرچم انقلاب را به دست صاحب اصلی آن، امام عصر (عج) برسانیم.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار