آمیختن اشک‌های دلتنگی با لبخندهای کودکانه در نخستین روز مدرسه

تبریز (پانا) - صبح امروز ۳۱ شهریور ماه، مدرسه خدیجه کبری(س) ناحیه ۲ تبریز میزبان کودکان کلاس اولی بود؛ جایی که اشک‌ های دلتنگی و لبخند های کودکانه در هم آمیخت تا نخستین روز ورود به مدرسه با «جشن شکوفه‌ ها» به خاطره‌ای ماندگار برای خانواده‌ها و آینده‌سازان کوچک بدل شود.

کد مطلب: ۱۶۱۱۵۷۵
لینک کوتاه کپی شد
آمیختن اشک‌های دلتنگی با لبخندهای کودکانه در نخستین روز مدرسه

با نواخته شدن زنگ آغازین سال تحصیلی، حیاط مدرسه خدیجه کبری(س) ناحیه ۲ تبریز رنگ و بویی تازه گرفت جایی که صدای هیاهوی کودکانه در کنار نگاه‌های پر از اشتیاق والدین، فضایی بی‌بدیل از شادمانی و امید را رقم زد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در این آیین با تجلیل از «شکوفه‌ های کلاس اولی»، ورود آنان به مدرسه را فصلی تازه در زندگی توصیف کرد و گفت: «آنچه امروز شاهد بودیم، جلوه‌ای از محبت و همراهی اولیا و معلمان است  چرا که هیچ حرکتی در آموزش و پرورش بدون حضور صمیمانه خانواده‌ها به بار نخواهد نشست.»

صادقی   تأکید کرد:  شکوفه‌ های امروز، سرمایه‌های فردای جامعه‌اند و هر قدم آنان در مسیر دانش، گامی برای اعتلای کشور است.

در ادامه این مراسم محمد  اکبری، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲  تبریز، جشن شکوفه‌ها را فراتر از یک آیین نمادین دانست و افزود: «این مراسم، سرآغاز سفری پر امید و روشن برای نسلی است که آینده ایران را خواهند ساخت.»

 وی همچنین   آغاز سال تحصیلی را به کودکان و خانواده‌ ها تبریک گفت و بر ضرورت همدلی و همراهی در فرایند تعلیم و تربیت تأکید کرد.

حضور پررنگ خانواده‌ها، معلمان و مسئولان، همراه با فضای شاد و سرشار از رنگ و موسیقی، شکوفه‌های کلاس اولی را در نخستین روز تحصیل، با خاطره‌ای شیرین بدرقه کرد؛ خاطره‌ای که بی‌تردید در ذهن آنان و خانواده‌هایشان ماندگار خواهد ماند.

خبرنگار : دانش‌آموز: فاطمه رستم‌زاده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار