مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه اهر:

بصیرت در شناخت یزیدیان زمانه، کلید عبور از فتنه ها است

اهر (پانا) - مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه اهر بصیرت در شناخت یزیدیان زمانه را کلید عبور از فتنه ها دانست.

کد مطلب: ۱۵۸۷۳۴۵
لینک کوتاه کپی شد
بصیرت در شناخت یزیدیان زمانه، کلید عبور از فتنه ها است

حجت الاسلام احد صادقیان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اهر، در ویژه برنامه حجاب و عفاف که با حضور جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شد، به تشریح ابعاد مختلف جنگ نرم پرداخت.

وی در این مراسم با اشاره به پیچیدگی‌های این نوع جنگ، بر لزوم هوشیاری و بصیرت مردم، به ویژه جوانان، در برابر دسیسه‌های دشمنان تأکید کرد.

وی در ادامه، پیوند معناداری میان واقعه عاشورا و جنگ اخیر ۱۲ روزه برقرار کرد و با استناد به آموزه‌های عاشورایی، معیارهای شناخت حق و باطل را برای حاضرین تبیین نمود.

حجت الاسلام صادقیان، با یادآوری درس‌های کربلا، بصیرت در شناخت یزیدیان زمانه را کلید عبور از فتنه ها دانست و جامعه را به تبعیت از ارزش‌های عاشورایی فراخواند.

در بخش دیگری از سخنان خود، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه اهر، به موضوع شناخت امام زمانه و یزید زمانه پرداخت.

وی با تأکید بر اهمیت شناخت رهبری و دشمنان در هر عصر، از حاضران خواست تا با تمسک به اهل بیت (ع) و پیروی از ولایت فقیه، راه صحیح را در تشخیص حق و باطل پیدا کنند.

 

خبرنگار : دانش‌آموز: فریبا محمدی عکاس : دانش‌آموز: پریناز محمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار