درس امانت‌داری از دانش‌آموز عجب‌شیر

عجب‌شیر (پانا) - دانش‌آموز ۱۳ ساله دبستان گل مریم عجب‌شیر با تحویل طلای گمشده به ارزش ۲ میلیارد ریال به صاحبش، نشان داد که ارزش‌های انسانی و اخلاقی در جامعه ما هنوز زنده و پویا هستند.

کد مطلب: ۱۵۶۸۷۰۰
لینک کوتاه کپی شد
درس امانت‌داری از دانش‌آموز عجب‌شیر

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان عجب‌شیر، زینب فرخی، دانش‌آموز ۱۳ ساله دبستان گل مریم، با عمل شایسته خود درس انسانیت و امانت‌داری را به همه ما آموخت. این دانش‌آموز با تحویل طلای گمشده به ارزش ۲ میلیارد ریال به صاحبش، نشان داد که ارزش‌های انسانی و اخلاقی در جامعه ما هنوز زنده و پویا هستند.

مدیر دستگاه تعلیم و تربیت شهرستان عجب‌شیر در این خصوص گفت: این اقدام زینب فرخی نه تنها نشان‌دهنده تربیت صحیح و اصولی دانش‌آموزان ماست، بلکه به ما یادآوری می‌کند که مهم‌ترین رسالت آموزش و پرورش، تربیت دانش‌آموزانی با محوریت امانت‌داری و مسئولیت‌پذیری است.

 وی همچنین به تلاش‌های همکاران آموزشی و پرورشی در این شهرستان اشاره کرد و افزود که این رسالت در عجب‌شیر به خوبی انجام شده است.

در ادامه، مدیر آموزش و پرورش با اهدای لوح تقدیر از زحمات و تلاش‌های عوامل اجرایی دبستان گل مریم به خاطر هماهنگی‌های لازم برای پیدا کردن صاحب این طلا تجلیل و تشکر نمود.

این اقدام زینب فرخی نه تنها در سطح شهرستان عجب‌شیر، بلکه در سطح کشور نیز می‌تواند الگویی برای دیگر دانش‌آموزان باشد تا ارزش‌های انسانی و اخلاقی را در زندگی روزمره خود مد نظر قرار دهند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار