مشاور مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی:

روز دختر، بهانه‌ای برای اندیشیدن به نقش دختران به عنوان معلمان، اندیشمندان و مدیران است

تبریز (پانا) - مشاور مدیرکل و کارشناس‌مسئول امور بانوان آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و فرا رسیدن روز دختر را به تمامی دختران ایران‌زمین به‌ویژه دانش‌آموزان و فرهنگیان تبریک گفت.

کد مطلب: ۱۵۶۴۶۳۴
لینک کوتاه کپی شد
روز دختر، بهانه‌ای برای اندیشیدن به نقش دختران به عنوان معلمان، اندیشمندان و مدیران است

اختر آذریان در پیامی با اشاره به نامگذاری سالروز ولادت این بانوی بزرگ به عنوان «روز دختر»، بر اهمیت و جایگاه والای دختران در ساختن آینده‌ای روشن برای جامعه تأکید کرد. 

وی دختران را مظهر لطافت، ایمان، و سرمایه‌های ارزشمند خانواده‌ها و جامعه معرفی کرده و به پرورش روح و اندیشه‌ای الهی به عنوان کلید موفقیت فردا اشاره کرد.

مشاور امور بانوان مدیرکل آموزش و پرورش گفت: این میلاد خجسته، بهانه‌ای است برای اندیشیدن به نقش دختران به عنوان معلمان، اندیشمندان، مدیران و مهم‌تر از همه، مادران فردای جامعه. دختران عزیز باید اعتماد به نفس، احترام، علم و دانش، مهارت، تعامل و سواد زندگی را فراگیرند تا جامعه‌ای پر از زنان و مادران توانمند و نسل بالنده بسازند.

آذریان همچنین از تلاش‌های دختران پرتلاش دانش‌آموز، بانوان فرهیخته فرهنگی، و تمامی فعالان عرصه تعلیم و تربیت که در راه اعتلای فرهنگ دینی و تربیتی نسل آینده کوشیده‌اند، قدردانی کرد. 

وی تأکید کرد: باشد که در پرتو انوار قدسی حضرت معصومه (س)، گام‌های دختران این سرزمین در مسیر پیشرفت، معنویت، دانایی و عزت، محکم‌تر و استوارتر برداشته شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار