امروز: سه شنبه 7 تیر 1401 - 22:15 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اجتماعی

تکمیل کمربند سبز پایتخت طی ۳ سال آینده

تکمیل کمربند سبز پایتخت طی ۳ سال آینده

5/24/2022 3:48:00 PM
5/24/2022 3:48:00 PM
سه‌شنبه 3 خرداد 1401 - 15:48
علی محمد مختاری

تهران (پانا) - مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران گفت که ۴۵ هزار هکتار جنگل‌کاری پیرامون پایتخت انجام شده و ۵ هزار هکتار باقی مانده که به شهردار تهران قول داده شده ظرف ۳ سال با کمک شهروندان تهرانی و رهنمودهای شورا این طرح تکمیل شود.

علی محمد مختاری در شصت و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت به موضوع فضای سبز اظهار کرد: شهردار تهران نیز تأکید دارد که در تمام بوستان ها موضوع ساختار ایرانی-اسلامی و مناسب سازی برای مادران، کودکان و جانبازان و معلولان صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با بیان اینکه سال ۵۷ تعداد کل پارک های محله ای، منطقه و فرامنطقه ای ۷۵ پارک بوده است، یادآور شد: مساحت کل فضای سبز ۴۲۰ هکتار و سرانه فضای سبز با سه و نیم میلیون نفر جمعیت، یک متر مکعب بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در دهه اول انقلاب در زمینه توسعه فضای سبز به دلیل جنگ تحمیلی اقدام گسترده ای انجام نشده بود و تعداد بوستان ها در سال ۶۵ به ۱۲۳ بوستان افزایش یافت.

مختاری با بیان اینکه در سال ۹۹ تعداد پارک ها به دو هزار و ۳۰۰ مورد رسید، تصریح کرد: در حال حاضر دو هزار و ۳۲۳ پارک در شهر تهران مورد بهره برداری قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با بیان اینکه ۳۹۰ کیلومتر توسعه فضای سبز در حاشیه بزرگراه ها انجام شد، گفت: قبل از انقلاب سه جنگل کاری سرخه حصار، چیتگر و لویزان وجود داشته و به ۴۵ هزار و ۱۰۰ هکتار افزایش یافته و جزء اراضی ملی به شمار می رود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری دستور دادند که بیش از ۵۰ درصد آن در اختیار شهرداری قرار داده شود تا توسعه جنگل کاری صورت بگیرد تا از ساخت و سازها و توسعه بی رویه شهر جلوگیری شود، گفت: از این میزان ۴۵ هزار هکتار جنگل کاری انجام شده و پنج هزار هکتار نیز باقی مانده که به شهردار تهران قول داده ایم در ظرف سه سال با کمک شهروندان تهرانی و رهنمودهای شورا این طرح را تکمیل کنیم. با این جنگل کاری ها از ساخت و سازها و خدمات پس از آن جلوگیری صورت گرفته است؛ این اقدامات بر اساس سیاست شهردار تهران و شورای اسلامی شهر تهران صورت می گیرد.

مختاری افزود: جنگل کاری هایی که در حال حاضر انجام می شود در آینده به بوستان تبدیل خواهد شد و پارک های جنگلی که در حال حاضر احداث کردیم ۱۰ تا ۱۵ سال آینده به پارک جنگلی شهری تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با بیان اینکه دامنه جنوبی البرز زنگ خطری برای شهر تهران است، تصریح کرد: نباید در این بخش فرسایش ایجاد شود و چرای دام در این منطقه صورت بگیرد.

در ادامه مهدی چمران با بیان اینکه تمام دنیا در طول این مدت پیشرفت کرده اند، اظهار کرد: باید قیاس کنیم که در سال ۵۷ چگونه بوده ایم و حالا در چه وضعیتی هستیم اما نباید به آن تکیه کرد.

وی افزود: فضای سبز درون شهری هم بسیار مهم است، این سرانه بسیار بیشتر از ۱۶ متر مربع بوده و در برخی مناطق به ۷۰ متر می رسد. البته در منطقه ۱۰ و ۱۲ پارک کمتر است و مناطق فقیری از لحاظ فضای سبز هستند. حتی در خیابان ولیعصر(عج) نیز باید درخت کاشته شود تا سرسبز شده و از روز اول بهتر شود.

چمران گفت: جنگل کاری نیز باید به طور جدی دنبال شود. باید در خصوص جنگل کاری به ویژه در منطقه ۲۲ که پیش از این تملک شده و تغییر کاربری داده شده، بررسی صورت بگیرد.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه آبخیزداری هم بسیار مهم است، گفت: ایجاد چهارباغ ها بدون هماهنگی تایید نمی شود. باقی طرح عباس آباد نیز باید هماهنگی کامل صورت بگیرد چون معماری و شهرسازی به هم پیوسته است.

مختاری در پاسخ به اعضای شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در خصوص توسعه فضای سبز در محوطه میانی خیابان ها مشکلات رفع خواهد شد، گفت: این موضوع در دستور کار ما قرار دارد.

وی همچنین تصریح کرد: اگر اسم یک شهر را هم به نام شهید سلیمانی تغییر دهند، کار کمی است. نامگذاری یکی از بوستان ها به نام شهید سلیمانی به درخواست مردم آن منطقه بوده است.

مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران با بیان اینکه مشاوران طرح جامع آب پاک در حال کار هستند، گفت: به دنبال این هستیم که در این زمینه هزینه ها را کاهش دهیم. کاشت درختان مقاوم به بی آبی در مرکز تحقیقات شهرداری در حال بررسی است و از طرفی دیگر کاشت چمن را نیز در شهر ممنوع اعلام کرده ایم.

مختاری افزود: تا افق ۱۴۱۰ توافق نامه ای که شهرداری با وزارت نیرو دارد، ۱۴۵ میلیون متر مکعب از آب مورد نیاز آبیاری فضای سبز از محل پساب خواهد بود. پساب صددرصد بهداشتی نیست و چون مردم به ویژه کودکان در پارک ها حضور دارند نمی‌توان از آن استفاده کرد.

علی محمد مختاری فضای سبز تهران
اخبار مرتبط
  • سرانه مصرف گل در ایران کمتر از سرانه متوسط مصرف جهانی است

  • بهره‌برداری از بوستان ۱۶ هکتاری ایرانیان تا پایان سال

  • مشکلات فضای سبز در شهرستان پردیس به زودی حل می‌شود

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • دیدار قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور با مربیان پیشتاز سازمان دانش‌آموزی فارس

  • حضور حسین عبادتی در سازمان‌ دانش‌آموزی فارس

  • حضور معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش فارس در جمع فرهنگیان آباده

  • دروازه‌بان پرسپولیسی از شهرخسته تکان نخورد

  • نجات ٨٠ نفر از آتش‌سوزی یک مجتمع اداری-تجاری در تهران

  • رونق پخت نان سنتی در قهدریجان اصفهان

  • دیدار پوتین با آیت‌الله رئیسی در ترکمنستان

  • شناسایی ۳۵۲ بیمار جدید کرونایی در شبانه‌روز گذشته

  • انتخابات هیات مدیره صندوق وام ضروری در امیدیه

  • افتتاح طرح مسکن مهر ولایت 3

  • بررسی مشکلات بیماران تالاسمی در مازندران

  • کشتی توقیف شده ایرانی آزاد شد

  • رونمایی از پوستر «بازیووو»

  • عکس دیده نشده ای از شهید بهشتی رونمایی می‌شود

  • دستور استاندار تهران برای برخورد انتظامی با مراکز سقط جنین

  • ادعای «خندوانه» در قبال یک بیماری

  • رویترز: روسای هیات‌های مذاکره‌کننده ایران و آمریکا فردا در قطر خواهند بود

  • مدافعی که ساز رفتن را کوک کرد ماندنی می‌شود؟

  • آیت‌الله رئیسی چهارشنبه به ترکمنستان سفر می‌کند

  • ایران عضو هیات مدیره اتحادیه بین‌المللی تعاون شد

  • دانشگر سپاهانی‌ شد

  • گردهمایی معاونان پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع و روسای گروه تحقیق و پژوهش ادارات‌ کل آموزش و پرورش استان‌ها

  • سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تلاش برای پایداری شبکه خبر داد

  • گردهمایی معاونان پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش سراسر کشور -۲

  • اضافه شدن امتیاز تاهل برای زنان پذیرفته شده در آزمون استخدامی آموزش‌و‌پرورش

  • تحقق آرمان‌های تربیتی شهیدبهشتی در گرو همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش است

  • درآمدزایی صندوق توسعه ملی با حمایت از پیشران‌های اقتصادی

  • قطع برق مشترکان خانگی خط قرمز وزارت نیرو است

  • ایران با خانواده‌های قربانیان حادثه بندر عقبه اردن ابراز همدردی کرد

  • مناسبات خوب نیروهای مسلح ایران و پاکستان شرایط امنیتی نسبتاً مناسبی در مرزهای دو کشور بوجود آورده است

  • هشدار قالیباف درباره تبعات واریز نشدن سهم وزارت بهداشت از مالیات بر ارزش افزوده

  • همکاری ایران و پاکستان کمک موثری به بهبود امنیت در غرب آسیا می‌کند

  • جوادی، دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و ‌نوجوانان شد

  • راه حل سیاسی، تنها راه حل برای کاهش نگرانی‌های امنیتی ترکیه ‌است

  • باید به شفافیت ایمان داشته باشیم

  • رمضانی: ساپینتو می‌تواند یک پله فوتبال ایران را بالا ببرد

  • ضرورت بهره‌برداری از فضای مجازی به بهترین شکل در دنیای واقعی

  • سومین نمایشگاه شهرهوشمند 12 تا 14 تیر در تهران برگزار می‌شود

  • تقویت تعامل سازمان پژوهش و پژوهشگاه مطالعات با استان‌ها و مدارس

  • آتش‌سوزی در یک ساختمان درمانی واقع در خیابان آفریقا

  • مهدی‌پور با استقلال تمدید کرد

  • عدم واریز درآمدها به خزانه واحد تخلف است

  • پیش‌نویس «قانون تشکل‌های اجتماعی» رونمایی شد

  • افزایش پوشش بیمه‌ای داروهای بیماری‌های خاص، مزمن و صعب‌العلاج

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم