جشنواره زندگی سالم با غذاهای سالم در مدارسِ مروجِ سلامت بهمئی برگزار شد
یاسوج (پانا) - مدیر آموزش و پرورش بهمئی در این جشنواره که در دبستان غیردولتی انصار شهر لیکک برگزار شد، عنوان کرد گروههای مختلفی از دانش آموزان و فرهنگیان مدارس مروج سلامت بهمئی، توانمندی و ابتکار خود را در پخت غذاهای سالم به نمایش گذاشتند.
غلامعلی مویدی، ارتقای کیفیت اجرای طرحهای مختلف سلامت را اولویت اصلی وزرارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد و افزود: در این جشنواره که با شعار زندگی سالم و غذای سالم برگزار شد ۱۰ گروه دانش آموزی و فرهنگیان بهمئی در تهیه و پخت غذاهای سالم با هم رقابت کردند.
وی با بیان اینکه در این جشنواره مدارس مروج سلامت، راهبردی برای تامین همه جانبه سلامت در مدارس شهرستان است، گفت: در نقاط مختلف کشور ۲۰ هزار مدرسه از مجموع ۱۵۰ هزار مدرسه مروج سلامت هستند که برای تامین سلامت در دانش آموزان برنامههای سلامت را اجرا میکنند.
مدیر آموزش و پرورش بهمئی افزود: کم نمک بودن، کم روغن بودن، بکارگیری ابتکار در تهیه غذاها، ترویج غذاهای سالم و دوری از غذاهای آماده و فست فودی مهمترین شاخصهای تهیه و عرضه غذای سالم در این جشنواره بود.
ارسال دیدگاه