خواص ارده شیره
تهران (پانا) - یکی از لذیذترین و سنتیترین خوراکیها ارده شیره است. این خوراکی لذیذ بهصورتهای مختلف درست میشود.

بهگزارش خراسان، بهعنوان مثال از شیره میوههای مختلف مانند انگور، خرما و انجیر تهیه و از کنجد هم برای طعمدهنده استفاده میشود.
ساختار و ترکیبات ارده شیره
دو ماده اصلی تشکیلدهنده این خوراکی، کنجد و دوشاب(شیره انگور) است.
ارزش غذایی ارده شیره
ارده شیره از خمیر کنجد له شده که مملو از خواص است، به همراه دوشاب تشکیل میشود. ارده شیره دارای مواد مغذی فراوانی نظیر آمینواسیدها و چربیهای سالم، فیبر، پروتئین، انواع ویتامین بهخصوص ویتامین گروه ب، تیامین، منیزیم، مس، فسفر، منگنز، آهن و زینک است.
۳ خاصیت ارده شیره
حفظ سلامت قلب و عروق
یکی از خواص ارده شیره حفظ سلامت قلب به وسیله آمینواسیدهای ضروری و پروتئینهای زیاد است. ارده شیره یک خوراکی چرب است، اما چربی آن سالم و طبیعی و به علت چربی موجود در کنجد است.
تأمین کننده نیازهای بدن
ارده شیره میتواند بهتنهایی بخش مهمی از نیازهای بدن را به این مواد تامین کند.
تنظیم کننده فشارخون، کاهش دهنده کلسترول
ارده شیره باعث جلوگیری از لخته شدن خون در بدن میشود. همچنین ساختار ارده شیره بهصورتی است که سطح کلسترول خون را کاهش می دهد و با جریان بخشیدن به خون و جلوگیری از لخته شدن آن، فشار خون و ضربان قلب را هم تنظیم میکند.
برخی دیگر از فواید ارده شیره
کمک به سلامت پوست و مقابله با بیماریهای پوستی
تقویت رشد مو
افزایش میزان جذب مواد مغذی
ضد انواع سرطان
انرژیبخش
تقویت قوای جنسی
ضد کمخونی
تقویت ساختار استخوانی بدن
تقویت سیستم عصبی
بهبود عملکرد مغز
ضد افسردگی
آیا مصرف ارده شیره برای همه توصیه میشود؟
مصرف ارده شیره برای سلامتی بدن بهطور معمول ضرری ندارد. همچنین بهصورت عمومی قابل استفاده برای افراد است. البته باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه آن به دلیل وجود اسیدهای چرب ممکن است باعث ایجاد التهاب شود.
توجه داشته باشید، برخی از افراد رژیمهای غذایی خاصی را دنبال میکنند و در برنامه خود از این خوراکی بهره نمیبرند. ما مصرف ارده و شیره انگور را به این افراد توصیه نمیکنیم و قبل از مصرف باید با مشاور تغذیه مشورت کنند.
ارسال دیدگاه