امروز: پنجشنبه 27 خرداد 1400 - 05:15 تبلیغات
خبرگزاری پانا
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا استانها

کارشناس مسئول تربیت بدنی منطقه ۱ شهر تهران :

با ارتقا سواد حرکتی دانش آموزان، می‌توان به اهداف درس تربیت بدنی رسید

با ارتقا سواد حرکتی دانش آموزان، می‌توان به اهداف درس تربیت بدنی رسید

2/14/2021 11:32:00 AM
2/14/2021 11:32:00 AM
یکشنبه 26 بهمن 1399 - 11:32
منطقه یک

تهران(پانا)- مجموعه وبینارهای آموزشی ارتقا سطح علمی_ عملی معلمان تربیت بدنی و آموزگاران عهده دار درس تربیت بدنی در آموزش و پرورش منطقه ۱ شهر تهران (شمیرانات) در حال برگزاری است.

زینب گنجی کارشناس مسئول تربیت بدنی منطقه ۱ شهر تهران در گفت و گو با پانا عنوان کرد: با توجه به سند تحول و اهداف درس تربیت بدنی برنامه های ارتقا سطح سواد حرکتی دانش آموزان، مدرسه محورکردن فعالیت های فوق برنامه و توانمند سازی معلمان درس تربیت بدنی در کارشناسی تربیت بدنی با یاری خداوند متعال و حمایت های همه جانبه ریاست و معاونت پرورشی و تربیت بدنی منطقه در مسیر مناسبی قرار دارد.

وی افزود: در همین راستا و با توجه به شرایط حاضر بیماری کرونا در جامعه و تاثیر این ویروس بر فعالیتهای ورزشی و ایجاد محدودیت در فعالیت حرکتی دانش آموزان، همچنین با به صدا درآمدن زنگ خطر سلامتی، معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش پروژه بسیار ارزشمند کوچ ( کنترل وزن و چاقی دانش آموزان) را عملیاتی کرد.

کارشناس مسئول تربیت بدنی منطقه ۱ با توجه به اهمیت توانمند سازی مربیان تصریح کرد: باید در شرایط مواجهه با ویروس کرونا و محدودیت های حاصل از آن با آموزش های مجازی به توانمند سازی علمی و عملی همکاران عهده دار درس تربیت بدنی بپردازیم؛ تا این چالش را به فرصت تبدیل کنیم.

گنجی در ادامه اضافه کرد: با تصویب شورای سیاست گزاری، مجموعه دوره های آموزشی را با دو رویکرد در نظر گرفتیم؛ رویکرد اول ارتقا سطح دانش مرتبط با سلامتی در معلمان و آموزگاران عهده دار درس تربیت بدنی با محوریت قرار دادن پروژه کوچ بود که اولین دوره در روز پنج شنبه مورخ ۲۳ بهمن ماه سال جاری با حمایت و نظارت حوزه معاونت تربیت بدنی شهر تهران، حسن محمدی معاونت تربیت بدنی و سلامت، کرمعلی ایرجی رییس اداره تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی و با حضور عالیشوندی با استقبال بسیار خوب معلمان برگزار شد.

وی گفت: در این دوره آموزشی رضا ابراهیمی، رئیس گروه فعالیتهای ورزشی دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با مدیریت مداخله کوچ و هادی عطارد رییس دپارتمان تغذیه آکادمی ملی المپیک در حوزه مداخلات تغذیه ای در پروژه کوچ به عنوان مدرس حضور داشتند.

گنجی با تاکید در مورد اهمیت ارتقا سطح دانش مهارتی معلمان تربیت بدنی در زمینه مربیگری و داوری رشته های ورزشی گفت: رویکرد دوم دوره های آموزشی در نظر گرفته شده، ارتقا سطح دانش مهارتی معلمان تربیت بدنی در زمینه مربیگری و داوری رشته های ورزشی است که اولین کارگاه با عنوان بازآموزی مربیگری و داوری تنیس روی میز با حضور حسین عرفانی رییس هیات ورزش دانش آموزی شهر تهران مورخ شنبه ۲۵ بهمن ماه و یکشنبه ۲۶ بهمن ماه در حال برگزاری است. مدرسان این دوره زهرا میر بابایی داور بین المللی تنیس روی میز و مسئول انجمن تنیس روی میز دختران آموزش و پرورش شهر تهران و ندا قدیانلو مربی سطح یک بین المللی تنیس روی میز هستند.

کارشناس مسئول تربیت بدنی منطقه ۱ با اشاره به استقبال خوب همکاران از این دوره ها اعلام کرد: این وبینارها تا پایان سال تحصیلی بصورت منظم و هدفمند برنامه ریزی شده که به یاری خداوند و حمایت همه جانبه مدیران ارشد منطقه و اداره کل شهر تهران ادامه خواهند داشت.

گنجی در پایان از همکاری های همه جانبه مهرزاد مدیریت هنرستان فنی و حرفه ای امام حسن مجتبی(ع) چراغ مولایی کارشناس فنی و حرفه ای منطقه، واحدی، پورشریعتی کارشناسان حوزه تربیت بدنی، سرخابی کارشناس مسئول بهداشت منطقه و دیگر همکاران حوزه معاونت متوسطه منطقه در برگزاری این وبینارها در بستر مجازی تشکر و قدردانی کرد و گفت: امید است که با حمایتهای دیگر نهادهای مرتبط با این حوزه به نتایج قابل قبولی در راستای ترویج سلامت و سبک زندگی سالم در جامعه دست پیدا کنیم.

وبینارهای توانمندی معلمان تربیت بدنی منطقه 1 آموزش و پرورش منطقه1 معاونت پرورشی و تربیت بدنی منطقه 1 کارشناسی تربیت بدنی منطقه 1 حسن محمدی کرمعلی ایرجی عالیشوندی رضا ابراهیمی هادی عطارد طرح کوچ
اخبار مرتبط
  • 40 درصد دانش آموزان تهران چاق هستند

  • ارزشیابی باید در خدمت یادگیری قرار گیرد

  • ورزش های تیمی بیشترین تاثیر مثبت را بر سلامت روان و روحیه افراد دارد

  • کارگاه آموزشی نحوه مداخله در کنترل وزن و چاقی دانش آموزان

  • کسب رتبه دوم تیمی مسابقات شطرنج با درخشش دانش آموزان مدرسه دولتی فدک منطقه یک

  • گنجی: شکل گیری سبک زندگی سالم در سنین پایین تر پایدارتر خواهد بود

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • محسن مهرعلیزاده از ادامه رقابت‌های انتخاباتی انصراف داد

  • دختر رامبد جوان پیدا شد

  • محسن هاشمی دچار حادثه شد

  • اجتماع بزرگ حامیان عبدالناصر همتی در میدان ولیعصر تهران

  • کسب ۶۰ رتبه استانی توسط دانش‌آموزان کاشمر در مسابقات فرهنگی هنری فردا

  • غافلگیر شدن قایق‌ها پس از بیرون آمدن ناگهانی تمساح از آب/فیلم

  • دیدار جمعی از بانوان با محسن رضایی

  • نحوه جدید سرقت از دستگاه خودپرداز!/فیلم

  • ثبت پایگاه‌های تابستانی در سامانه همگام

  • نگاهی به سیدبندی انتخابی جام جهانی در قاره آسیا؛ ایران به غول شرقی برخورد نمی‌کند

  • تعداد مبتلایان به کرونا همچنان رو به افزایش؛ حال 3346 بیمار وخیم است

  • معرفی 12 تیم حاضر در انتخابی نهایی جام جهانی در قاره آسیا؛ نبرد جذاب‌تر شد

  • از قیمت طلا و سکه چه خبر؟

  • درس عبرت به AFC کامل شد؛ ایران با طلسم‌شکنی صعود کرد

  • تراشیدن مو بر ضخامت یا میزان رشد آن تاثیر دارد؟

  • مرحله نهایی داوری آثار جشنواره معلمان مولف

  • لیست مدارس مناسب‌سازی شده اخذ رأی اعلام شد + جدول

  • گریه کردن فوایدی هم دارد

  • تاثیر بافت چربی بر سیستم ایمنی

  • مغز شما چند ساله است؟

  • کلاس درس برزیلی‌ها برای جوانان ایرانی؛ رویای صعود از دستان والیبال فاصله گرفت

  • مالش چشم، عامل اصلی ایجاد قوز قرنیه است

  • مانور قدرت ایتالیا ادامه دارد؛ لاجوردی‌ها جشن صعود گرفتند

  • مشکلات زبان؛ علل، تشخیص و درمان

  • جزییات انفجار خط انتقال برق ایران به عراق

  • همتی: مردم عزیز اگر شما نیایید با رأی اقلیت رئیس جمهور را انتخاب و حاکم خواهند کرد

  • بیانیه مهرعلیزاده درباره دلایل انصرافش از انتخابات

  • ورود مردم به بورس در دو سال گذشته رشد چشمگیری داشته‌ است

  • برنامه‌های اقتصادی رییسی منتشر شد

  • همتی به انصراف جلیلی واکنش نشان داد

  • مصلحی: از شیطنت‌ها متاسفم

  • کدخدایی: شورای نگهبان تضمین ‎سلامت انتخابات و ‎مردم را وظیفه خود می‌داند

  • توضیحات خطیب‌زاده در پی سخنان امروز رهبر انقلاب درباره برگزاری انتخابات در خارج از کشور

  • مرعشی: انتخابات در این جمهوریت مهم است

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم