تقدیراز دو مجموعه نمایشی «فاطمه‌ای دیگر» و «احمد امین» رادیونمایش

تهران (پانا) -مرکز نظارت و ارزیابی سازمان صدا و سیما طی گزارشی از دو مجموعه نمایشی «فاطمه‌ای دیگر» و «احمد امین» رادیونمایش تقدیر کرد .

کد مطلب: ۱۰۹۸۹۸۵
لینک کوتاه کپی شد
تقدیراز دو مجموعه نمایشی «فاطمه‌ای دیگر» و «احمد امین» رادیونمایش

به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو ، دو مجموعه نمایشی «فاطمه ای دیگر» به نویسندگی بابک صفی خانی و کارگردانی رامین پورایمان و «احمد امین» به نویسندگی هاجر کوشکی و کارگردانی ایوب آقاخانی ، در دهه کرامت از رادیو نمایش پخش شد که مورد تقدیر مرکز نظارت و ارزیابی سازمان صدا و سیما قرار گرفت.

در گزارش مرکز نظارت و ارزیابی سازمان درباره مجموعه نمایشی «فاطمه ای دیگر» آمده:
تعالی درام، اثر گذاری، ایجاد حس همدری، همذات پنداری و در نهایت تزکیه مخاطب در این مجموعه قابل قدردانی است و در نوشتار و محتوای این مجموعه درام مستند ،پژوهش اسنادی و استناد به منابع تاریخی و اخبار برگرفته از اقوال مشهور، کاملا مشهود است. گویا سعی شده حقایق و واقعیات قطعی و محتمل رایج و تقریبا هر آنچه از زندگی و شخصیت حضرت فاطمه معصومه (س) بر جای مانده، به رسم امانت ثبت و در نمایش گنجانده شود.
در بخش دیگری از این گزارش آمده: با توجه به مستندات اندک بر جای برجای مانده از جزئیات زندگی این بانوی گرامی ، در این مجموعه سعی شده با تمرکز بیشتر بر اطرافیان و شخصیت پردازی شخصیت های فرعی و فراتر بردن آنها از قالب تیپ های معمول و رایج با طراحی دیالوگ های عادی و روزمره و نمایش مناسبات حضرت با اطرافیان و ندیمه ها،تصویری طبیعی ،واقعی و باور پذیر از گوشه های زندگی و خوی و منش حضرت نمایان شود.
این گزارش همچنین استفاده مناسب و بجا از آمبیانس (صدای اضافی محیط) ،کاربرد گونه ربانی محاوره ای و در عین حال تداعی گر دوران تاریخی مورد نظر ،دیالوگ نویسی روان و برخورداری از وجوه ادبی مورد انتظار و استفاده هوشمندانه از صدای راوی و نریشن در میان برخی صحنه ها را از نقاط مثبت این نمایش دانسته است.

در ادامه درباره ویژگی ها و نقاط مثبت مجموعه نمایشی «احمد امین» آمده است:

وفاداری به تاریخ بدون دستکاری، فضاسازی و به کارگیری افکت و آمبیانس مناسب، گزینش زبان مناسب و اجراهای تاریخی (لحن و بازی)، دیالوگ های روان محاوره ای و فراتر از مکالمات روزمره ، همگی موجب واقع نمایی و تجسم باور پذیر از آن دوران شده است.

درپایان این گزارش آمده است:

عملکرد هر دو مجموعه نمایشی به لحاظ فضاسازی، گونه زبانی متناسب و تداعی‌گری دوران تاریخی مورد نظر، دیالوگ نویسی روان و برخورداری از وجوه ادبی بازیگری و اجرا، مثبت ارزیابی می شوند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار