نویسنده و مشاور کارگردان نمایش «سردار سایه‌ها»:

نمایش «سردار سایه‌ها» روایتی از دلاوری‌های گمنام مدافعان حرم روی صحنه است

سامن (پانا) – نویسنده و مشاور کارگردان نمایش «سردار سایه‌ها» با اشاره به تولید این اثر هنری، هدف اصلی آن را روایت واقعیت‌هایی دانست که در جریان جنگ‌های نابرابر و هجمه‌های رسانه‌ای، کمتر فرصت دیده شدن یافته‌اند.

کد مطلب: ۱۷۲۲۹۷۹
لینک کوتاه کپی شد
 نمایش «سردار سایه‌ها» روایتی از دلاوری‌های گمنام مدافعان حرم روی صحنه است

 امیرمسعود عطایی در گفت‌وگو با پانا پیرامون روند شکل‌گیری ایده تا اجرای این اثر توسط گروه هنری «سروشاو» گفت: «ایده نخستین ما برای نامگذاری، “روز سیزدهم” بود؛ اما با تأمل بر نقش بی‌بدیل سردار سلیمانی به عنوان ستون امنیت کشور که در تمامی معادلات امنیتی حضور داشت، به این نتیجه رسیدیم که نام اثر را به «سردار سایه‌ها» تغییر دهیم.»

عطایی در تبیین علت انتخاب این نام افزود: «آمریکایی‌ها به دلیل توانایی حاج‌قاسم در اجرای عملیات‌های غافلگیرانه و ضربه زدن به دشمن از مواضعی که انتظارش را نداشتند، به او لقب "فرمانده سایه‌ها" داده بودند و گروه هنری ما تلاش کرد بخشی از این دلاوری‌های راهبردی را به تصویر بکشد.»

وی با اشاره به اهمیت جنگ روایت‌ها در دنیای امروز تصریح کرد: «در شرایط کنونی، ضربه اصلی نه صرفاً از سوی نیروی نظامی، بلکه از جانب روایت‌های نادرست وارد می‌شود. در حالی که بسیاری تصور می‌کردند هزینه‌های صورت‌گرفته در جبهه مقاومت صرفاً موجب فقر داخلی است، شهادت حاج‌قاسم سلیمانی، اهمیت حیاتی بازدارندگی دشمن در فراتر از مرزها را به وضوح برای مردم روشن ساخت.»

نویسنده نمایش «سردار سایه‌ها» در خصوص تلفیق موضوع شهدای مدافع حرم با واقعه مدرسه میناب اظهار کرد: «با پیشنهاد مدیر هنری گروه، این دو موضوع در هم تنیده شدند؛ چرا که معتقدیم جنگ فارغ از جغرافیا، ماهیتی واحد دارد. این در حالی است که بسیاری از مردم حتی قادر به نام بردن پنج شهید مدافع حرم نیستند؛ شهدایی که در عین گمنامی و مظلومیت، برای امنیت این مرز و بوم به شهادت رسیدند.»

عطایی در پایان با ابراز امیدواری از تأثیرگذاری این اثر بر مخاطبان خاطرنشان کرد: «امیدواریم مخاطبان پس از تماشای این نمایش، حاج‌قاسم را نه‌تنها به‌عنوان یک فرمانده مقتدر، بلکه در قامت پدری دلسوز برای فرزندان این سرزمین ببینند؛ پدری که به باور ما، با شهادتش تمام فرزندان این مرز و بوم را داغدار کرد.»

خبرنگار : ثنا فرجی عکاس : مریم موسوی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار