کارشناس هنرهای دستی تجسمی و دبیر چهل و چهارمین جشنواره فرهنگی هنری فردا در وزارت آموزش و پرورش:

مدرسه؛ خاستگاه نخبگان آینده در عرصه هنر است

اصفهان(پانا)_ دبیر چهل و چهارمین جشنواره فرهنگی هنری دانش‌آموزی در وزارت آموزش و‌پرورش با تأکید بر اینکه «مدرسه» کانون اصلی پرورش استعدادهاست، تصریح کرد: هدف کلان ما در این دوره، بسترسازی برای رشد فرهنگی دانش‌آموزان است تا آنان با تکیه بر آموزش‌های مدرسه‌ای، به نخبگانی کوشا تبدیل شوند که در آینده مسیر حرفه‌ای هنر را برای ارتقای سطح فرهنگ جامعه طی کنند.

کد مطلب: ۱۷۲۱۹۸۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگاران خبرگزاری پانا از اصفهان، چهل و چهارمین دوره جشنواره فرهنگی هنری دانش‌آموزی در حالی برگزار می‌شود که این رویداد به عنوان یکی از باقدمت‌ترین عرصه‌های رقابتی در آموزش و پرورش، همواره بستری برای شناسایی نخبگان هنری بوده است.

بهنیا اسدزاده، دبیر این جشنواره از وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه فرآیند برگزاری مسابقات در تمامی مقاطع تحصیلی و با عبور از مراحل مدرسه‌ای، منطقه‌ای و استانی به مرحله کشوری می‌رسد، اظهار کرد: «با توجه به قدمت نیم‌قرنی این جشنواره، انتظارات از فرآیند اجرایی و خروجی‌های آن بسیار بالاست. هدف اصلی ما در این دوره، تمرکز بر توسعه فرهنگی و هنری دانش‌آموزان در مدارس است.»

وی با اشاره به تفاوت این جشنواره با رویدادهای علمی افزود: «تمرکز اصلی این جشنواره بر پرورش و توسعه فرهنگی است. نگاه ما این است که با محوریت قرار دادن مدرسه، دانش‌آموزان از همان فضای مدرسه رشد کنند تا در آینده بتوانند فعالیت‌های هنری خود را در مسیر حرفه‌ای توسعه داده و به عنوان نخبگانی کوشا، در ارتقای سطح فرهنگ جامعه نقش‌آفرینی کنند.»

اسدزاده در پایان خاطرنشان کرد: «تلاش ما بر این است که فرآیند نهایی جشنواره به نفع دانش‌آموزان باشد تا آنان بتوانند پس از پایان این رویداد، مسیر رشد خود را با انگیزه و پشتکار بیشتر ادامه دهند.»

حجم فایل ویدیویی : ۱۸.۰۶M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۴۵ دانلود فایل
خبرنگار : هستی جعفری، ستایش صالح پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار