مشاور وزیر آموزش و پرورش:
مردم را همراه وزارت آموزش و پرورش در نهضت عدالت آموزشی می دانیم
ارومیه (پانا) - مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش هیچ ادعایی در خصوص پیشبرد اهدافش ندارد و مردم را همراه خود در رسیدن به مقصد می داند.
فرشته حشمتیان در جلسه قرارگاه عدالت آموزشی استان با اشاره به اولویت اصلی رئیس جمهور گفت: ریاست محترم جمهور اولویت اصلی اش را در حوزه آموزش و پرورش در توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت یادگیری در قالب نهضت مدرسهسازی قرار داده است و توجه ویژه ای به نظام تعلیم و تربیت دارد.
این مقام مسئول گفت: ما به گذشته برای بررسی ضعف ها و رفع نواقصات چشم داریم و زمان حال را می بینیم تا با برنامه ریزی آینده آموزش و پرورش را تکان دهیم.
وی گفت: سه شاخصه "نیروی انسانی"، "فضای مناسب" و "برنامه های هدفمند" برای پیشرفت نظام تعلیم و تربیت باید در اولویت قرار بگیرد تا بتوانیم به سرمنزل مقصود برسیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در پایان تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش هیچ ادعایی در خصوص پیشبرد اهدافش ندارد و مردم را همراه خود در رسیدن به مقصد می داند و شخص رئیس جمهور مردمی سازی نهضت عدالت آموزشی را سرلوحه برنامه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرده و معتقد است بدون کمک مردم، کارها در این حوزه پیش نمی رود.
ارسال دیدگاه